BOLEST JE UZELA MAHA, ACA LUKAS ZAVRŠIO U BOLNICI, POZVAO CECU I REKAO JOJ STRAVIČNE RIJEČI: Urlao od bolova, HITNO GA ODVEZLI

Show
BOLEST JE UZELA MAHA, ACA LUKAS ZAVRŠIO U BOLNICI, POZVAO CECU I REKAO JOJ STRAVIČNE RIJEČI: Urlao od bolova, HITNO GA ODVEZLI
.

Aci Lukasu je navodno ukazana hitna medicinska pomoć, nakon što je osjetio nesnosan bol u leđima.

Diskus-hernija, sa kojom se pevač navodno bori već godinama, je uzela maha, pa ga je navodno i prikovala za krevet. Ljekar mu je preporučio hitnu operaciju, koja je jedini izlaz iz bolne situacije u kojoj se Aca našao.

- Aca se vratio sa tezge nakon vikenda i odmah je legao u krevet. Mislio je da će suzbiti bol u leđima lekovima protiv bolova, ali mu nisu pomogli. Kako je vreme prolazilo, on se sve više savijao od bolova, a prvi ko mu je pritrčao u pomoć bila je spremačica, koja je pozvala Hitnu pomoć, kada je vidjela u kakvom se stanju nalazi Aca - govori izvor za Srpski Telegraf i dodaje:

aca-lukas-1

foto: Printscreen

- Dok doktor nije došao, Aca je bukvalno zapomagao, koliko ga je boljelo. Zvao je i Sašu Matića i Cecu i vikao im na telefon kako će umrijeti od bolova. Ubrzo se na vratima pojavila i ekipa Hitne pomoći, koja mu je ukazala pomoć. Acu su leđa toliko boljela, da ga je doktor jedva pregledao. Nakon pregleda i injekcije za saniranje bolova, doktor je rekao Aci, da više nema odlaganja i da je operacija neophodna. Služavka je te noći ostala celu noć sa njim, jer se bojala da ga ostavi u takvom stanju - završava izvor za Srpski Telegraf.

Nakon nekoliko sati, Hitna pomoć je ponovo intervenisala, jer se bol vratio. Tada je Lukas i sam navodno shvatio da je operacija neizbježna i angažovao prijatelje da mu što prije nađu najbolju kliniku u inostranstvu, kako bi riješio zdravstveni problem.

Izvor: Srpski Telegraf

Ne propustite