"Moja djevojka i ja zabavljali smo se skoro pet godina"

Kiosk
"Moja djevojka i ja zabavljali smo se skoro pet godina"
.

Moja djevojka i ja zabavljali smo se skoro pet godina, pa smo se tako odlučili uzeti prošlo ljeto. Međutim samo par dana nakon svadbe sam shvatio da sam napravio veliku grešku. Moja majka mi je počela otvarati oči i ukazivati na to kakva je moja žena zapravo. U mom prisustvu sve bi bilo u redu, međutim kada bi ja napustio kuću sve bi se promijenilo.

5b6d92e1-2efc-4669-8692-3d090a0a0a67-heres-how-much-you-should-expect-to-pay-this-wedding-season-previeworg
 
Kada bi se vratio sa posla, majka bi mi svako veče pričala šta je sve moja supruga uradila, odnosno šta nije. Kaže da samo ispija kafe, dopisuje se, bulji u mobitel i ništa ne radi. Poslije 4 mjeseca braka sam je otjerao jer nisam mogao da slušam te priče više. Tada nisam znao da je trudna, tek mi je nekih 10- ak dana kasnije rekla, i molila me je da se vrati jer me kao voli, i da je za čitavu situaciju kriva moja mama.

pregled

Nisam mogao prihvatiti to. Poslije 2 mjeseca mi se prestala javljati, iako je do tada zvala svaki dan i molila me da se vrati. Čuo sam prije nekoliko dana i da se porodila i da je dobila bliznace.

otmica-bebe

Pitaju me prijatelji zašto ne odem barem da vidim djecu, ali da budem iskren ne želim, čak nisam siguran ni da su djeca moja. Porod je jedva preživjela, a valjda joj je to kazna za sve što mi je radila. Samo želim da mladim momcima skrenem pažnju na to koga žene, da ne bude poslije dva mjeseca braka odma neki problem.

Ne propustite