ČLANOVE PORODICE JE UBIJALA SA DVA METKA: Otkrivena strašna istina o policajki, LJEKAR OTKRIO NJENU VELIKU TAJNU

Aktuelno
ČLANOVE PORODICE JE UBIJALA SA DVA METKA: Otkrivena strašna istina o policajki, LJEKAR OTKRIO NJENU VELIKU TAJNU
.

Informacije o jezivom zločinu na Kosmetu još su oprečne, a poslije verzije koje su iznijele komšije ubijenih u Gnjilanu, policije je opet ponovila da nema dilemu da je policajka Valdete ubila četiri člana svoje porodice, a potom presudila i sebi.

Mediji na Kosovu opširno pišu o detaljima tragedije u Gnjilanu, a Koha navodi da je kosovska policija potvrdila da je Valdete imala mentalne probleme
Iz policije su za Kohu rekli da je Valdeti ranije dijagnostifikovan takav problem.

screenshot-3

„Ljekar joj je dijagnostikovao mentalne probleme. On je propisao terapiju i preporučio kosovskoj policiji da je postavi na odgovarajući položaj i da joj se oduzme oružje“, saopštila je kosovska policija.

Službeno se navodi da je Valdeti oduzeto službeno oružje, ali kako navodi Koha, sumnja se da su ubistva ipak izvršena službenim oružjem, koje njoj nije trebalo biti na raspolaganju.

U policiji su potvrdili da je ona smjenjena zbog zdravstvenog stanja.

valdete-kombo-815x458
Kako navodi Kosova sot, žrtve su navodno usmrćene sa dva metka u glavu. Izvori su izvijestili da je starijeg brata, Fisnika Blaca, sestra ubila dok je spavao u svojoj spavaćoj sobi, otac Zekir i drugi brat Blerim su ubijeni u dnevnoj sobi, a majka Hanife je ubijena u drugoj sobi.

Nakon ubistva svih članova porodice, policajka Valdete Blaca je izvršila samoubistvo u hodniku njene kuće.

Novi.ba/Kurir

Ne propustite