DJECA PLAKALA KADA SU ČULA, EDIS FETIĆ SPOMENUO DJECU, SVI ZGROŽENI NAKON NJEGOVIH RIJEČI! Kakav je ovo čovjek, SVE ZBOG LJUBAVNICE

Show
DJECA PLAKALA KADA SU ČULA, EDIS FETIĆ SPOMENUO DJECU, SVI ZGROŽENI NAKON NJEGOVIH RIJEČI! Kakav je ovo čovjek, SVE ZBOG LJUBAVNICE
.

Edis Edo Fetić u rijalitiju "Zadruga 3" boravi sa svojim ljubavnicom, dok njegova supruga Zilha Karašik vrijeme provodi sa njihovo troje dece!

Za razliku od svog supruga Eda koji, po svemu sudeći, ima preča posla, Zilha se u potpunosti posvetila odgoju i vaspitanju njihove troje djece, na račun čega svakodnevno dobija mnoštvo pohvala sa svih strana.

Lijepe trenutke sa svojim nasljednicima Zilha s vremena na vrijeme dijeli sa svojim prijateljima na Instagramu, što je i danas bio slučaj. Edisova supruga rešila je da sebi da malo oduška i nakratko se skloni iz Novog Pazara, te je svoje mališane odvela na Zlatibor, gdje provode kvalitetno vriijeme, o čemu svjedoči njena nova objava.

screenshot-17

Naime, na snimku koji je danas objavila njen sin se pohvalio da je u zabavnom parku osvojio čak četiri plišane igračke, koje ipak nije želio da zadrži za sebe.

- Osvojio sam četiri igračke, prvo ovu crvenu, pa ovu rozu i ljubičastu... I to ću sve njima da dam - rekao je dječak, koji je potom iznenadio sestre, zbog čega je Zilha bila ponosna. Ovaj snimak privukao je veliku pažnju korisnika društvenih mreža koji su je, kao i inače, ishvalili na sva usta poručivši joj da je divna, hrabra žena i prije svega - majka za primjer, koja je svoju djecu sjajno vaspitala.

screenshot-18

I dok Zilha svaki slobodan trenutak koristi da bude sa djecom, njenom suprugu Edu iznova i iznova polazi za rukom da bez riječi ostavi sve učesnike "Zadruge", ali i gledaoce. Naime, sinoć se našao na stubu srama zbog igrice u kojoj je učestvovao sa Draganom - jedno od pitanja bilo je da navede najsrećniji trenutak u svom životu. Iako je isprva napisao da je to rođenje njegove djece, brzo se predomislio i istakao da je to trenutak kada je upoznao Draganu Mitar, svoju ljubavnicu, što je zaprepastilo i šokiralo sve zadrugare koji su ga iskritikovali i ukazali da to, u najmanju ruku, nije normalno.

- Ja sam imao taj momenat, ali imam dosta sretnijih momenata u svom životu. Možda se to još nekome dešavalo, ja nisam imao taj osjećaj prvih šest mjeseci, kao što je majčinski - bilo je sve što je Edo sinoć imao da kaže u svoju "odbranu".

Novi.ba/Puls

Ne propustite