VIC: Perica u apoteci

Kiosk
VIC: Perica u apoteci
.

PERICA ušao u apoteku i onako baš glasno i jasno zatraži 10 preze*vativa.

Svi se okrenuše, a apotekarka mu reče:

Prvo, ne govori tako glasno, drugo, to što tražiš nije za djecu, a treće, reci svom tati da on dođe da sebi kupi šta mu treba…

Perica sav iznerviran:

vic-17

PERICA sav iznerviran joj odgovori: prvo… mene su učili da pričam glasno i jasno tako da me svi razumiju drugo… znam da nije za djecu, već protiv djece, treće… to nije za mog tatu, već za moju mamu koja ide sa prijateljicama na more.

BONUS: 

 

NAŠAO SAM JOJ TEST ZA TRUDNOĆU I ODMAH SAM SE JAVIO KĆERKI: Ali rekla mi je da nije njen, KAD SAM ČUO ČIJI JE, SRCE MI JE MOMENTALNO STALO

chatt2

BONUS:

Umrla Fata.

Iznose je grobari iz mrtvačnice i slučajno udariše u štok od vrata, kad se iz sanduka začu UHHHHH.

Začudili se oni te otvoriše sanduk, kad ono Fata živa.

fataumrla
 
Prođoše tako još 15 godina u braku sa Mujom, umre Fata, iznose je grobari iz mrtvačnice kad trči Mujo za njima i viče:

– Pazite na štok jeb*em vas smotane!

BONUS ISPOVIJEST

"Stariji je od mene skoro 15 godina. Kada sam ga upoznala prije 5 mjeseci, nisam znala da ima ženu i dijete koje je skoro pa moj vršnjak, a kada sam saznala sve to nakon dva mjeseca intenzivne veze, bilo je kasno, već sam se zaljubila i više ne mogu zamislit život bez njega.

cs-6-signs-your-uncontrolled-crying-is-pseudobulbar-affect-not-depression-722x406

Prije neko veče javila mi se njegova žena porukama punim prostih uvreda i prijetnji, ne razumijem kako to dolikuje „dami“ njenih godina.

sad-alone-crying-girl-on-bed

Nisam joj ništa odgovorila, samo sam ga nazvala i prenijela mu sve. Sljedeće veče mi je stigla poruka od nje „Izvinjavam se..“ Izgleda da joj je neko pokazao gdje joj je mjesto."

Ne propustite