UŠLI SU U KUĆU VODITELJICE, KAD SU VIDJELI KAKO SE PONAŠA PREMA PSU ZGROZILI SU SE: Tek kad su vidjeli da radi OVO, KAKO MOŽE??

Show
UŠLI SU U KUĆU VODITELJICE, KAD SU VIDJELI KAKO SE PONAŠA PREMA PSU ZGROZILI SU SE: Tek kad su vidjeli da radi OVO, KAKO MOŽE??
.

Ušuškana pod Avalom, vikendica popularne voditeljke je njen duševni mir i beg od gradske vreve u kojoj uživa sa suprugom i kćerkom, ali i sa psom

Lea Kiš otkrila je ko je zadužen za detalje koje ima u svojoj kući, kao i za bazen i potok napolju.

"Moram da se pohvalim da je sve ovo osmislio moj suprug, s obzirom na to da je uložio mnogo truda i rada, ne smem da ga ne spomenem", priča voditeljka, a sa njenog prostranog balkona je divan pogled na bazen i zelenilo. Stalno smo ovde, nema svrhe da budemo u gradu, pogotovo preko leta kada su velike vrućine. Ova terasa je, kao što vidite, sva u kamenu, podseća malo na morski ambijent. S obzirom na to da je moj suprug iz Herceg Novog, on je osmislio da ovo bude naše more nadomak Beograda, i mislim da je uspeo u tome. On brine o cijelom imanju i bašti. Večeri provodimo na terasi jer pirka vetar. Tokom dana smo u bazenu ili ručamo u konobi. Nije ovdje kao u Beogradu da ne možeš da zaspiš od buke prije dva poslije ponoći. Ovde sam u deset ušuškana", rekla je Lea za "Blic".

lea

Foto:Instagram

Voditeljka ispred kuće ima i potok, koji je takođe osmislio njen suprug Momčilo. Ipak svima je najviše privukao pažnju bazen za uživanje.

Kako je već navela da najviše vremena provode tu, izgleda da osim članova porodice u plivanju uživa i njihov pas, maltezer osrednjih godina.

Ono što je svima zapalo za oko jeste da ljubimcu nije uskraćeno kupanje u bazenu, ali na osnovu fotke izgleda kako je par zanemaren s obzirom da je neured u smislu da se na njegovim šapama vidi blato, a fali mu i krzno po leđima.

lea1

Foto:Instagram

Ko zna, voditeljka ga možda redovno češlja a njemu opada dlaka od hlora? Svakako da pas na osnovu ovog izgleda budi sumnje da ne dobija njegu koliku dobija besprijekorno čist bazen? 

Pišite nam u komentarima da li i vi mislite isto, ili su Marlija samo stigle godine?

Ne propustite