POKAZAO SAM SVOJOJ BUDUĆOJ ŽENI KUĆU U KOJOJ ĆEMO ŽIVJETI NAKON ŠTO SE SUTRA VJENČAMO: Kad je vidjela sliku odmah je odustala od SVADBE, ŠOKIRAN SAM

Objavljeno:17.02.2020 - 12:32
A A A Times Arial

POKAZAO SAM SVOJOJ BUDUĆOJ ŽENI KUĆU U KOJOJ ĆEMO ŽIVJETI NAKON ŠTO SE SUTRA VJENČAMO

 Kad je vidjela sliku odmah je odustala od SVADBE, ŠOKIRAN SAM

sok1

BONUS

"Nakon što smo se vjenčali i nakon samo par mjeseci moja žena se počela ponašati potpuno neprirodno, mogu reći nenormalno. Sve joj je počelo smetati, vrijeđala me svakodnevno bez valjanog razloga. Mislio sam da je ostala trdna i da je zbog toga takva, bio sam maksimalno tolerantan, ali ispostavilo se da nije to problem.

 Vrijeme je prolazilo i gubio sam svaku nadu u našu zajedničku budućnost, sve dok se nisam požalio mojoj mami i rekao joj da sve šta me muči.

sadguy

Ustala je i tako me ošamarila da sam pao sa stolice, a onda je rekla, OVO SVAKA ŽENA OČEKUJE OD MUŠKARCA!!! Nakon toga sam otišao kući i prvi puta kada mi je moja žena počela da viče i histeriše bez ustručavanja i pokušavanja da smirim situaciju samo sam je ošamario, ušutila je i od tada više nije progovorila ni jednu riječ, isti dan me napustila i otišla svojim roditeljima. Nikada mi nije objasnila zbog čega sve to…"

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!