POZNATA SARAJEVSKA DOKTORICA PREVARENA: Nakon estetskog zahvata pacijentica pobjegla bez traga, OBJAVILA JE I NJENU SLIKU KAKO BJEŽI, svi ovo dijele (FOTO)

Objavljeno:14.02.2020 - 08:45
A A A Times Arial

Poznata sarajevska profesorica i doktorica kozmetologije i dermatologije Rijalda Brajlović prije dva dana prevarena je od strane izvjesne S. B. iz Blagaja sa trenutnim prebivalištem u Štokholmu.

doktorica2

Naime, po dogovoru S. B. došla je na tretman ubrizgavanja hijalurona u usne. Inače zahvat koji košta 500 KM. Kada je doktorica Brajlović ubrizgala S. B. hijaluron, ista je željela platiti karticom, no to nije bilo tehnički moguće, te je S. B. doktorici rekla da ide do bankomata podići novac i da se odmah vraća. No, pacijentica se nikad nije vratila niti je donijela obećani novac.

-Nije stvar novca, stvar je principa. Mnogo godina radim ovaj posao i još uvijek ne mogu da vjerujem da postoji ovakva vrsta ljudi– kazala je doktorica Rijalda i dodala:

Lažni profil koji prevaratica koristi

doktorica1

-Prijavljena je policiji, radnja je pokrivena kamerama, neko mora stati ukraj ovoj vrsti ljudi – zaključila je doktorica Brajlović koja inače sarađuje sa mnogim domaćim poznatim ličnostima.

(Expresstabloid.ba)

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!