CIJELA SRBIJA U SUZAMA, OBJAVLJENO JE KO JE POGINUO U STRAVIČNOJ SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI: Porodica u žalosti, ostao mrtav NA LICU MJESTA

Aktuelno
CIJELA SRBIJA U SUZAMA, OBJAVLJENO JE KO JE POGINUO U STRAVIČNOJ SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI: Porodica u žalosti, ostao mrtav NA LICU MJESTA
.

U stravičnom sudaru dva autobusa i jednog automobila, koji se dogodio oko 4 sata u Zemunu, poginuo je vozač autobusa Bojan Perać (31), objavljeno je na Fejsbuk stranici to Vozači tramvaja i ostalo GSP osoblje.

Kolege vozači se opraštaju od mladog Bojana, navodeći da je velika tuga to što se dogodilo.

Kako se piše na stranici, Bojan je po zanimanju bio pekar, a od 2018. godine je radio kao vozač autobusa. Završio je Hemijsko- prehrambenu tehnološku školu.

Podsjetimo, teška saobraćajka dogodila se na raskrsnici ulica Cara Dušana i Tršćanske u Zemunu u kojoj je na licu mesta stradao vozač GSP-a, a povrijeđeno je i nekoliko putnika u autobusu privatnog prevoznika, kao i vozači putničkog vozila i privatnog autobusa.

2139849-untitled11111-ff

foto: Printscreen

- Autobus GSP-a je išao prazan iz garaže u Zemunu da se uključi na liniju 15, a autobus privatnog prevoznika je radio na liniji 45. Na vozilima koja su učestvovala u nezgodi pričinjena je velika materijalna šteta - navodi se u saopštenju GSP "Beograd".

1

foto: Kurir.rs

GSP "Beograd" je izrazilo najdublje saučešće porodici nastradalog vozača, koji nije svojom krivicom izgubio život, i želi brz oporavak povrijeđenima.

Izvor: Kurir.rs

Ne propustite