KARLEUŠA SE HVALI LUKSUZOM, A EVO GDJE ŽIVI DUŠKOVA MAJKA: Ovdje je on odrastao, KAD VIDITE KUĆU OSTAT ĆETE BEZ RIJEČI! (FOTO)

Show
KARLEUŠA SE HVALI LUKSUZOM, A EVO GDJE ŽIVI DUŠKOVA MAJKA: Ovdje je on odrastao, KAD VIDITE KUĆU OSTAT ĆETE BEZ RIJEČI! (FOTO)
.

Pa iako se Diva nerijetko hvali luksuzom i životom na visokoj nozi,Duška Tošića međutim život nije uvijek mazio. Šta više, njegovi roditelji i dan danas žive u selu Orlovat i dalje vrlo skromno, a čini se da snajku to i ne potresa previše.

Mala kuća u kojoj je rođen suprug pjevačice i gdje je proveo djetinjstvo i dalje živi majka i otac, na čiju su nas porodičnu kuću tada uputile komšije. Ni uz sve njihove instrukcije, nije je bilo lako naći. Do Orlovata je put inače loše obilježen, pa tek posle nekoliko krivih tragova i jednočasovnog lutanja kroz Zrenjanin i okolinu, našli smo Tošićevo rodno mjesto, a na kraju i roditelje

166453-kadic01-ff

Foto: MILORAD MILANKOVIĆ / RAS SRBIJA
.
- Oni vam žive u ovu kuću do moje. Fini ljudi. Idite do njih, volu oni da pričaju - posavjetovao je prvi komšija Tošićevih i odveo nas pred visoku staru kapiju, objasnivši nam da ga sačekamo tu, a da će on pozvati “stara majku”.

5906edca-67bc-410a-9b95-571e0a0a0a67-166451-kadic-ff-690x480

Foto: MILORAD MILANKOVIĆ / RAS SRBIJA
 

Kuća pored pruge

Mala trošna kuća smještena je na samom kraju ulice nadomak pruge, a iza nje nalazi se ograđeni dio dvorišta koji je u stvari kokošinjac. Naše razgledanje prekinuo je ljubazni komšija kad je povikao:

 - Oooj komšije!!! Ojjj! - dozivao je Duškove roditelje, na šta se zatim nadovezao stariji ženski glas.

- Ojjj komšo, šta je!? - upitala je žena. Pa pošto joj je komša onda objasnio da je traže neki gosti, izašla je u dvorište i ljubazno nas pozdravila. Bila je to Tošićeva mama. Međutim, kada smo joj se predstavili, nije bila raspoložena za razgovor.

- Ma ne mogu ja ništa da pričam. Ne mogu stvarno, neću da se mIJešam - iako i dalje ljubazna, Duškova mama i svekrva Jelene Karleuše odbijala je da bilo šta kaže. Objasnili smo joj zbog čega smo u Orlovatu, ali i do kakve smo informacije došli.

- Jeste. Sagradio je kuću prije godinu dana - kratko je odgovorila. Na pitanje da li joj snajka i Duško dolaze i viđa li često unučiće, kaže:

- Pa dolazu! Kad su tu, oni dolazu. I, eto, ne mogu više ništa da kažem - rekla je Duškova mama, koja ni na pitanja o snajki nije htJela da odgovara.

- Ma neću ništa, poslije bude ja nešto pričala... - odmahnula je rukom, podigla kofu sa kukuruzom i otišla u pravcu kokošinjca. Nismo uspjeli da saznamo ni gdje je Tošićev otac, s obzirom na to da tog dana nije bio kod kuće, ali su zato komšije bile nešto više raspoložene za razgovor. Jedan nam je pokazao i gde se kuća koju je Duško Tošić u međuvremenu podigao nalazi. Ona je odmah preko puta kuće njegovih roditelja, tik uz prugu, a ako zanemarimo blatnjav put kojim se do nje dolazi, ona izgleda baš Iijepo.

Kad se ima para...

- Pa lijepa, lijepa... Kad se ima para, onda može da bude i lijepa. Pare sve mogu da kupe i da riješe. Ni oni nekad nisu imali, ali onda je Duško krenuo u sport i sada može kako hoće - objašnjava komšija, ali otkriva da njegovi roditelji ipak ne odlaze u novu kuću kad u njoj nikog nema.

(Espreso.rs)

Ne propustite