NIKO NE VJERUJE DA OVAKO BRUTALNO IZGLEDA KAD SKINE UNIFORMU VATROGASCA: Kad je šef vidio OVU FOTKU - dobila je otkaz!

Kiosk
NIKO NE VJERUJE DA OVAKO BRUTALNO IZGLEDA KAD SKINE UNIFORMU VATROGASCA: Kad je šef vidio OVU FOTKU - dobila je otkaz!
Prisli Pričard godinama je radila kao vatrogasac, odnosno vatrogasna bolničarka u Montani, da bi iznenada dobila otkaz iz sasvim neočekivanog razloga. Ona je svoje poslodavce i tužila, a kao razlog navela je rodnu diskriminaciju - odnosno tvrdi da je otkaz dobila samo jer je žena!

Prisli Pričard godinama je radila kao vatrogasac, odnosno vatrogasna bolničarka u Montani, da bi iznenada dobila otkaz iz sasvim neočekivanog razloga. Ona je svoje poslodavce i tužila, a kao razlog navela je rodnu diskriminaciju - odnosno tvrdi da je otkaz dobila samo jer je žena!

Prisli kaže da je otkaz dobila zbog provokativnih fotografija koje je objavljivala na svom Instagram profilu.

Naime, prvobitno su je zamolili da obriše neke od objava na kojima se vidi kako vježba ili pozira u vatrogasnoj uniformi, a potom su je i otpustili.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I have gotten comments on photos in uniform about how my butt looks and about the fact I’m wearing makeup on shift so I must be “incompetent at my job.” About how I care how my hair looks to be presentable when I’m taking care of someone’s dying family member.. I scroll through friend’s photos in uniform or holding guns and men automatically assume that they’re less than capable because they also like to dress up or have their nails done. - Since speaking up about this, I find that many of you women have similar stories. I’ve always been one to speak up about sexual harassment and assault in the workplace. Unfortunately, it is all too common in male-dominated fields. You’re not a victim for sharing your story. You are a survivor setting the world on fire with your truth. And you never know who needs your light, your warmth, and raging courage. I’m not afraid because I trust that God has worked through me and used my pain as a microphone to help others. - Sometimes people try to destroy you, precisely because they recognize your power - not because they don’t see it, but because they see it and don’t want it to exist. - Remember, people who repeatedly attack your confidence and self-esteem are quite aware of your potential, even if you are not. . . . . . . . . . . DM for coaching inquiries @1upnutrition || code: presleykp @ninelineapparel || code: presleykp @herbstrong || code: presley15 @warriorflask || code: presleykp @freskincare || code: Presley #firefighters #firefighter #femalefirefighter #firechicks #strongwomen #blessed #doboth #bomberos #uniformedwomen #metoo #functionalfitness #thinredline #curvesncombatboots #speakup #womeninuniform #feminism

A post shared by Presley Pritchard (@presleykp.fit) on

Inače, ova atraktivna crnka se bavi fitnesom i promoviše zdrav stil života, a na Instagramu ima zavidan broj pratilaca - više od 130 hiljada njih.

Ona redovno objavlju snimke vežbi i pokazuje svojojoj publici kako pravilno da oblikuju tijelo, zapravo radi kao lični trener, a u svemu tome nije videla ništa sporno.

No, iz njenog odjeljka su joj se prvi put obratili 2018. upozorivši je da su jloj postovi isuviše provokativni, a sve je počelo kada je član uprave navodno primio mejl od "zabrinutog poreznog obveznika" u vezi s Prislinim fotografijama.

Ona je tada morala da brani svoju častz pred odborom, koji je doneo odluku da ništa nije pogrešila, ali su pritom ijrešili i da uspostave pravila u vezi upotrebe društvenih mreža. No, to nikada zapravo nisu uradili.

Pričardova je u međuvremnu riješila da nastavi sa svojim uobičajenim aktivnostima na Instagramu, a to je uključivalo i reklamiranje drugih brendova. Napetost sa upravom je eskalirala kada je počela da prodaje majice sa natpisom "Firefight Like a Girl".

Ona je akcentovala da je dobila dopuštenje od nadzornika za fotografisanje u toj majici, ukoliko se ne vidi logo odjeljenja, što je i ispoštovala.

Ipak, dobila je disciplinsko pismo u kome je obavještena da je prekršila dva pravila i omalovažila svoje radno mejsto, a u istom joj je je rečeno i da je čeka otkaz ako ne obriše sav sadržaj povezan s vatrogasnim odjeljenjem s društvenih mreža.

Zgodna crnka je unazađena u saradnicu koju zovu po potrebu, a potom jue u konsulataciji sa advokatima riješila da sporne objave ne briše, jer po zakonu nije dužna da to uradi. Na koncu svega ipak je dobila otkaz, a potom je odlučila da podigne tužbu i zatjeva odštetu za izgubljene plate, potrošeno vrijeme i emocionalni stres.

"Više kolega iz odjeljenja ima fotografije u uniformama ispred vatrogasnih kamiona na društvenim mrežama. Još važnije, vatrogasna jedinica Evergrin nema pravila oko društvenih mreža i nikad nije imala. Bila sam direktna meta zbog toga kako izgledam u javnoj teretani", saoštila je ova dama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

(Zena.blic.rs) 

Ne propustite