ĐOKOVIĆ IZGOVORIO OVU REČENICU, NOVINARI POPADALI OD SMIJEHA: Teniser napravio šou na konferenciji, KAKAV KRALJ!

Sport
ĐOKOVIĆ IZGOVORIO OVU REČENICU,  NOVINARI POPADALI OD SMIJEHA: Teniser napravio šou na konferenciji, KAKAV KRALJ!
.

Novak Đoković je bio izuetno raspoložen na konferenciji za medije posle osvajanje svoje rekordne 8. titule na Australijan openu. nakon što je u pet setova savladao Dominika Tima.

Nole je najprije dobio čestitke organizatora i pr službe, a zatim je, čim je sjeo za konferencijski sto, dobio pitanje čuvenog italijanskog novinara, koji se već isticao na Novakovim konferencijama ove godine u ranijim fazama turnira.

Ubaldo Skangata bio je prvi novinar čije je pitanje Novak želeo da čuje i on i Italijan su napravili mali šou na početku konferencije.

- Znam šta on želi da kaže, ali znam i šta vi želite da kažete, želim da čujem njega prvo - rekao je Novak, a onda je riječ uzeo Ubaldo Skangata.

- U 12 mjeseci osvojili ste 3 Grend slemova, 8. Australijan open, prvi put ste osvojili Grend slem nakon što ste gubili sa 3:2 u finalu, kako možete da unapredite svoju statistiku. Morate vi da kažete to, ne ja - rekao je italijanski novinar.

- Ne vi, molim vas, molim vas - insistirao je Novak.

710235-novak-djokovic01-epa-roman-pilipey-ff

Foto:EPA

- Not too bad (nije toliko loše) - izgovorio je svoju čuvenu rečenicu Skangata, poslije čega su svi u press sali prasnuli u smijeh, uključujući i samog Novaka.

Pogledajte kako je to izgledalo:

 

Ne propustite