BIVŠI NAJBOLJI TENISER SVIJETA OPLEO PO NOVAKU, OMALOŽAVAO GA TOKOM MEČA: Poručio mu je ovo, A ONDA SE ŽESTOKO OPEKAO!

Sport
BIVŠI NAJBOLJI TENISER SVIJETA OPLEO PO NOVAKU, OMALOŽAVAO  GA TOKOM MEČA:  Poručio mu je ovo, A ONDA SE ŽESTOKO OPEKAO!
.

Srpski teniser je savladao Austrijanca sa 3-2 u setovima (6:4, 4:6, 2:6, 6:3, 6:4). Ova pobjeda u finalu mu je donijela 17. Grend slem trofej u rezimeu, i ona ga je vratila i na prvo mjesto ATP liste!

Ipak, nisu bili svi sretni zbog pobjede Novaka Đokovića, a među prvima koji je negativno komentarisao Novakov meč je bio Australijanac Lejton Hjuit, bivši broj jedan na svijetu!

Gubio je Đoković u trećem setu 4:1 od Dominik Tima, nakon čega je srpski teniser zatražio medicinski tajm-aut od Dr. Karlone Broderik i fizioterapeuta Pol Nesa!

"Možda se osjeća loše u ovom trenutku. Vjerovatno mu nije dobro zbog rezultata, pošto ga je dva puta brejkovao Tim" - rekao je Lejton Hjuti, a nadovezao se još jedan Grend slem osvajač Džim Kurier.

"Rezultat je definitvno taj koji mu je stvarao gorušicu" - nadovezao se Džim Kurier!

teniser

Tu se nisu zaustavili, u priču je ušao i bivši Dejvis kup igrač Sem Grot koji se zapitao zašto Đoković uzima medicinske tajm-aute i zašto napušta teren:

"Ne znam zašto bi napustio teren zbog ljekara. Nisam siguran koji tretman mogu da sprovedu kao medicinski kad napuste teren. Siguran sam da nije dozvljeno da ubrzigavaš injekcije, samo se setite 2015. godine, ja sam imao problema sa nogom i nisam mogao da je koristim na sredini meča. Zato nisam siguran, izgleda bezovoljno i noge mu se tresu, izgubio je svu energiju!"

novak

Foto: EPA-EFE/ROMAN PILIPEY

Đoković je potom trijumfovao u četvrtom setu, a onda je brejknuo Dominik Tima i u trećem gemu petog seta. Do kraja je rutinski održavao prednost i stigao je do 17. Grend slem titule u karijeri, osme u Australiji!

Ne propustite