OVO SU TRI NAJPAMETNIJA HOROSKOPSKA ZNAKA: Brzo provjerite da li ste rođeni pod sretnom zvijezdom inteligencije!

Zanimljivosti
OVO SU TRI NAJPAMETNIJA HOROSKOPSKA ZNAKA: Brzo provjerite da li ste rođeni pod sretnom zvijezdom inteligencije!
.

Horoskop kaže da su osobe rođene u ova tri znaka najpametnije. Jeste li među njima?

Blizanci

Još od malih nogu vole da istražuju i ispituju. Vrlo su radoznale prirode pa ih zanima mnogo stvari iz različitih oblasti, iako su najčešće naklonjeni umjetnosti.  Veoma su inteligentni pa otuda i proizlazi njihova duhovitost i dovitljivost. Iz tog razloga uvijek su okruženi ljudima sa kojima mogu voditi konstruktivne razgovore, a takođe traže inteligentnu partnerku sa kojom će moći da pričaju o svemu jer ih prazne priče ne ispunjavaju.

smartgirl

Jarac

Pripadnici ovog znaka posjeduju tzv. praktičnu inteligenciju koja ih tera na više u svemu, pa tako i u znanju. Imaju zavidnu memoriju koja im omogućuje da pamte i najbanalnije stvari koje njima uvijek koriste, a odlično primjenjuju stečeno znanje i nikad ne zaboravljaju ono što su jednom savladali.

Vodolija

Ekstremno su inteligentni, što objašnjava kako je među njima veliki broj proslavljenih genijalaca. Odlično prolaze na testovima inteligencije, imaju talenat drugačijeg i originalnog pristupa problemima i veliku mogućnost koncentracije. Što su inteligentniji, to su skloniji i emocionalnoj nestabilnosti.

Ne propustite