Krenite na uzbudljivo putovanje u Budvu i smjestite se u Hotel Zeta 4*!

Aktuelno
Krenite na uzbudljivo putovanje u Budvu i smjestite se u Hotel Zeta 4*!
-

Budva se s pravom naziva metropolom crnogorskog turizma zahvaljujući velikom broju prekrasnih plaža i hotela koji ovo mjesto čine jednim od najpoželjnijih turističkih odredišta.

3

 Osim prirodnih ljepota, Budva obiluje brojnim povijesnim i kulturnim spomenicima. 

5

Stari grad Budve leži na malom poluotoku i predstavlja pravi kovčeg blaga kulturne baštine ovoga kraja. Ovdje se nalaze brojne poznate građevine poput Crkve sv. Trojice, Crkva sv. Ivana, Crkva sv. Sava i ostale.

6

Posebnost ovoga kraja leži u činjenici da je riječ o jedinstvenom mjestašcu s prekrasnim uskim ulicama koje će u vama stvoriti dojam kao da ste u nekoj svjetskoj metropoli.

4

Budvu okružuje 25 kilometara razvedene obale te dvadesetak prekrasnih plaža koje su prikladne kako za obitelji s djecom, tako i za parove. Klima u Budvi tipično je mediteranska, što znači blage zime te suha i vruća ljeta. Budva ima čak 2300 sunčanih sati godišnje, što je čini ozbiljnom konkurencijom za hrvatski otok Hvar. Temperature mora tijekom ljeta iznosi između 21 i 25 stupnjeva Celzijusa.

8

Jedno noćenje sa doručkom za dvije osobe platite 173 KM, Citydealu 17,50 KM, a ostatak od 155,50 KM prilikom dolaska u hotel!

Ponudu pogledajte na   LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Ne propustite