CECA POZVALA STJUARDESU DA PJEVA ZA NJU, SVI SU JE OBOŽAVALI U ZVEZDAMA GRANDA! Pogledajte kakva se pojavila na MACU, SVE NA IZVOLITE!

Show
CECA POZVALA STJUARDESU DA PJEVA ZA NJU,  SVI SU JE OBOŽAVALI U ZVEZDAMA GRANDA! Pogledajte kakva se pojavila na MACU, SVE NA IZVOLITE!
.

Pjevačica Tamara Dragić proslavila se učešćem u "Zvezdama Granda", a prije nego što je odlučila da zakorači u estradni svijet radila je kao stjuardesa.

befunky-collage-censored-1

Tamara je nedavno privukla veliku pažnju svojom transformacijom, budući da je dugu plavu kosu zamijenila kratkom i crvenom.

Mlada pjevačica prije dvije nedjelje pojavila se na proslavi pravoslavne Nove godine kod Cece Ražnatović, gdje je uveseljavala goste, a sinoć je prisustvovala dodjeli MAC nagrada.

hqdefault

Tamara je za ovu priliku odabrala provokativnu haljinu dubokog dekoltea, ali i dubokog šlica, a kako je izgledala pogledajte:

screenshot-6

O pjevačici i nekadašnjoj stjuardesi pisalo se i pričalo i kada se prije nešto više od godinu dana razvela od supruga Aleksandra sa kojim je, kako je navela, ostala u prijateljskim odnosima.

 

Ne propustite