Misteriozna poruka za vođu "škaljarskog klana": Vidimo se tamo negdje...

Aktuelno
Misteriozna poruka za vođu "škaljarskog klana": Vidimo se tamo negdje...
m,

Likvidacija vođa škaljarskog klana Igora Dedovića (43) i Stevana Stamatovića (43) 19. januara u Atini uzburkala je balkansko podzemlje, a danas je u jednim dnevnim novinama u Srbiji izašla čitulja koja je posebno skrenula pažnju, posvećena upravo Dedoviću, piše Kurir. 

- Šta reći, vidimo se tamo negdje - piše na čitulji na cijeloj strani, koju potpisuje drug Kiki.

Mnogi su se zapitali da li je ovo neka skrivena poruka u ratu crnogorskih klanova koji bukti i da li su ovim njegovi drugovi obećali da će ga osvetiti.

Podsjetimo, četvorica muškaraca ušla su u restoran u kojem su Dedović i Stamatović sjedili sa suprugama i djecom i ispalili 24 metka u njih.

w873

FOTO: PRINTSCREEN

- Stevan Stamatović je mrtav pao na zemlju pored stola, dok je Dedović sa ranom na čelu ostao na stolici - opisali su očevici i naveli da je devetogodišnjak, koji je bio za stolom, od šoka počeo da viče i vuče ljude da pomognu njegovom ocu.

Koliko su ubice bile precizne, govori i to što su, od 24 metka, samo tri završila van tijela žrtava.

- Kolege iz Crne Gore obavijestile su nas da sumnjaju da je ubistvo Dedovića i Stamatovića odmazda za ubistvo Vukovića u Beogradu, koji je bio blizak vođi „kavačkog klana“ - potvrdili su grčki istražitelji.

Ne propustite