JAVILA MI SE DA MI OBLATI KĆERKU, A NIJE ZNALA DA JA ZNAM SVU ISTINU O NJOJ: Poklopila sam je kao nikad, MOLILA ME DA ŠUTIM!

Kiosk
JAVILA MI SE DA MI OBLATI KĆERKU, A NIJE ZNALA DA JA ZNAM SVU ISTINU O NJOJ: Poklopila sam je kao nikad, MOLILA ME DA ŠUTIM!
.

JAVILA MI SE DA MI OBLATI KĆERKU, A NIJE ZNALA DA JA ZNAM SVU ISTINU O NJOJ: Kad je vidjela poruku MOLILA ME DA ŠUTIM!

chat

Poklopila sam je kao nikad

chat1

BONUS

"Bio sam na moru sa djevojkom i još par ortaka i jedna djevojka je ozbiljno počela da se davi, ko zna šta je bilo, onesvijestila se na kraju ali sam je izvukao nekako (nisam baš neki spasilac).

Prvo sam masirao srce jedno 10 sec ne gledajući gde je moja djevojka, a zatim joj dao vještačko disanje i povratila je vodu, a zatim i boju, bila je blijeda kao krpa.

sad-man-1

Kada sam se okrenuo, vidio sam da je moja djevojka otišla i čekala me je u sobi ljuta jer sam navodno stavio ruke, a zatim i svoja usta na tu djevojku. Nisam rekao djevojci koju sam spasio, a nisam se ni pomirio sa svojom djevojkom. Mislio sam da će se to svidjeti mojoj djevojci, a ne da će me osuditi.

man

Bilo mi je prirodno sve što sam uradio, pogotovo jer je bilo veče i nije bilo drugih ljudi na plaži. Osjećao sam se u isto vrijeme i kao heroj i kao teška stoka, odvratan osjećaj."

djevojka

Ne propustite