ZGROZIT ĆETE SE KAD VIDITE KAKO SU IZGLEDALI MILE I MARTA PRIJE 30 GODINA: On je i ličio na nešto a ona?! UŽAS!

Show
ZGROZIT ĆETE SE KAD VIDITE KAKO SU IZGLEDALI MILE I MARTA PRIJE 30 GODINA: On je i ličio na nešto a ona?! UŽAS!
.

Marta Savić i Mile Kitić danas su jedan od najpoznatijih parova estrade, ali nećete vjerovati koliko su se fizički promijenili unazad 30-ak godina.

Ovaj bračni par upoznao se 1988. godine,nakon zajedničkog nastupa.

Iako je Mile stariji čak 14 godina od Marte,to im nije bila prepreka pa se par vjenčao i tako krunisao svoju ljubav.

mile-i-marta1

Iako je brak poznatih folkera često, na udaru javnosti zbog Miletovih navodnih nevjerstava, oni se ne obaziruju na to i uživaju u ljubavi. Ali pjevač ne krije da uživa u društvu mlađih djevojaka.

mile-i-marta

Iz svog braka njih dvoje imaju kćerke, Sanju i Elenu koje se također bave muzikom, tek na početku svoje muzičke karijere,ona je osvojila mnoge kako izgledom tako i glasom. Mile voli svoju suprugu kao prvog dana, pa joj ništa ne brani čak joj kupuje stanove i automobile.

Pogledajte kako je Mile izgledao 1988. godine a vjerovali ili ne, ali ovo do njega je Marta i to se desilo u godinama kada je uspjela da zavede pjevača.

Popularni folk par otvorio je vrata svoje vile koja je sređena u velikom raskošu. 

mile-i-marta2

Pjevači Marta Savić i Mile Kitić žive u ovom nevjerovatnom domu zajedno sa kćerkom Elenom, u kući je sve podrđeno uživanju. 

Marta je izjavila da zahvaljujući svom radu i trudu uspjeli su da imaju ovakvu kuću, sve su stvorili sami bez pomoći. U kući je svcaki dio namještaja sama birala,sama voli da se brine o kući i ne solanja se na druge. Njena kuća je podjeljena na dva dijela, ima jedan crni jedan bijeli dio kuće. Jer je i ona baš takva ponekad zna biti crna ili bijela.

mile-i-marta3

Svako od tri člana porodice ima svoj sprat, tako da održavaju svoj mir, i funkcionišu fenomenalno.

— Svako je na svom spratu, i često znamo da se zovemo telefonom. Super nam je, ne svađamo se i uživamo — kaže Marta.

Iako imaju i bazen kao i bilijar ništa ne smije da fali. Ali Marti jednino što fali je veće dvorište.

mile-i-marta4

Htjela bi da ima domaće životinje, koje bi nam dobro došle, tako da joj je žao što nema veliko dvorište. Bila bi sretna kada bi mogla svoju hranu da proizvodi. Ma koliko žive u luksuzu moraju se potruditi jer ništa ne pada sa neba, te ima želju da ovu veliku kuću prenese na plac gdje bi mogla uzgajati životinje !

Ne propustite