ČITAVA PORODICA NA OKUPU, SEKA IZVELA SINA IZ PORODILIŠTA PA NAJAVILA JOŠ JEDNU TRUDNOĆU: Čestitke sa svih strana, A EVO NA KOG LIČI MALI JOVAN!

Show
ČITAVA PORODICA NA OKUPU, SEKA IZVELA SINA IZ PORODILIŠTA PA NAJAVILA JOŠ JEDNU TRUDNOĆU: Čestitke sa svih strana, A EVO NA KOG LIČI MALI JOVAN!
.

"Naravno da želim još dece i ako dragi Bog da, biće ih..."
 
Pjevačica Seka Aleksić rodila je sina Jovana u srijedu ujutru, a juče su sretni roditelji napustili bolnicu sa novim članom porodice. Sekin suprug Veljko, stigao je u porodilište nešto prije 10 časova, a pola sata nakon toga, sretna porodica je napustila bolnicu.

seka13

- Ne postoji ništa ljepše od ovog osjećaja. Ljudi imaju običaj da kažu da se prvo dete najviše voli, ali smatram da ne postoji razlika i da je osećaj identičan. Osjećam se sjajno i hvala Bogu, sve je proteklo kako treba. Nisam kukavica, pa i kad boli, kažem da ne boli. Jovan je isti tata, tačnije, liči na brata Jakova. Jakov je bio isti Veljko kad se rodio. Ipak, nadam se da će malo da se menja i da povuče nešto i na mene - rekla je pjevačica koja sa nestrpljenjem čeka da vidi starijeg sina. 

- Divno je biti majka dva djeteta. Jedva čekam da dođem kući i vidim starijeg sina. Nisam ga vidjela nekoliko dana, a nestrpljiva sam da vidim njegovu reakciju, kada bude vidio brata. Željno iščekujem taj njihov prvi susret. Verujem da će ga prihvatiti, iako kažu da su starija deca malo ljubomorna, ali to je individualna stvar. Spremna sam za sve faze i važno je samo da smo konačno svi na okupu - tvrdi Aleksićeva i okriva kako je Jakov reagovao kada je saznao da je postao stariji brat. 

seka1

- Kada sam mu prije nekoliko dana rekla da idem na porođaj, pravio se da me ne čuje. Poslije petnaest minuta došao je kod mene i rekao mi da ne želi da idem i da još ne želi da nam brat dođe. Međutim, kada je saznao da je dobio brata, reagovao je okej - iskrena je pjevačica, koja ne želi da se zaustavi na dva sina.

- Naravno da želim još djece i ako dragi Bog da, biće ih. Mislim da smo tek na početku, a najvažnije je da smo zdravi. Koliko god imali dece, to ćemo prihvatiti raširenih ruku. Kada žene dobiju decu, prođu kroz prirodne promene i postanu nežnije i ranjive. Majčinstvo je u svakom smislu najlepša stvar na svijetu - kaže Seka, koja se ne plaši obaveza koje je čekaju sada, kada je porodica veća.

seka2

- Ne znam šta je ljudima teško i zašto bilo šta oko dece smatraju obavezom. Navikla sam da se borim kroz život, da radim sve i da mi ništa nije teško. Imam bezrezervnu podršku supruga, a osim toga, imam i pomoć. To je sasvim normalno s obzirom na to da stalno putujem zbog posla - kaže pjevačica na kraju.

Podsjetimo, Seka se porodila 22. januara u ranim jutarnjim časovima, a ponosni roditelji odučili su da sinu daju ime Jovan, umesto Isak, kako su planirali. Kako je pjevačica tada objasnila, ime Jovan samo se nametnulo, budući da je dečak rođen poslije njihove krsne slave, Svetog Jovana.

seka2

- Nije kako mi želimo već kako Gospod kaže! Posle naše krsne slave. rodio se Jovan. Tatina želja je takođe ista! Rekao je: "Neka se zove Jovan". Ako sledeća beba bude dječak, zvaće se Isak - napisala je pjevačica na svom Instagram profilu. 

Ne propustite