"Meni je 18 godina i rasturila sam jedan brak."

Kiosk
"Meni je 18 godina i rasturila sam jedan brak."
.

"Meni je 18 godina i rasturila sam jedan brak. Udala sam se za muškarca koji sada ima 44 godine. on je jako bogat, a mi smo bili u vezi od moje 17 godine.

Zvanično smo se vjenčali prošle sedmice, on u prvom braku je dobio troje djece, njegova bivša se porodila prije nekih pet mjeseci.

8fc00cc9a502f3301744d12a6ffb46b1

Kada sam mu rekla da odabere, ona ili ja, on je mene izabrao, ja sam njega uhvatila na blef, htjela sam da imam tako bogatu osobu, jer kada ću naći opet neku sličnu budalu ako on ostane s njom, on ih je istjerao na ulicu, a ja sada uživam sama s njim. Uhvatila sam ga da priča sa starijom kćerkom preko vibera, pa sam mu napravila scenu.

Pola stana sam izrazbijala, sada mi je kao krivo, osjećam se zapostavljenom, samo sam željela da ga odvojim od tih parazite, neću da mi isklizne iz ruke niti jedan jedini dinar.

zbunjenmuskarac

Meni je cilj što više novca da izvučem, želim neku nekretninu ili da imam auto na svoje ime, a onda, baj baj, doviđena, zbogom. Kada to uspijem, početi ću svoj život da živim.

Neko će me možda i osuditi, ali ja želim da dođem do cilja, do velikog novca i da se obezbijedim.

Neko se bavi sportom, neko ide na fakultete, ja želim na ovaj način da steknem novac, i doći ću brže do novca nego neke moje vršnjakinje, ja idem na jedan lakši i bolji i ljepši način. 3

girl

Nebitno koliko je stariji on od mene, meni je lijepo."

Ne propustite