DOKTORI NISU USTANOVILI OD ČEGA BOLUJEM VEĆ DESET GODINA, A ONDA SU DOŠLI MAJSTORI ZA KUPATILO: Otkrili tačnu dijagnozu i SPASILI ME!

Porodica i zdravlje
DOKTORI  NISU USTANOVILI OD ČEGA BOLUJEM VEĆ DESET GODINA, A ONDA SU DOŠLI MAJSTORI ZA KUPATILO: Otkrili tačnu dijagnozu i SPASILI ME!
.

Kati Vilson (41) je provela jako puno vremena kod doktora – pošto 10 godina nisu mogli da utvrde njenu dijagnozu.

Čekala je odgovore, ali ih nikada nije dobila.Tokom 10 godina njeno stanje je postalo jako loše i više nije mogla da hoda kako treba.

Provodila je čitave dane u krevetu, spavajući, u nadi da će dobiti snage. Srećom, problem je konačno riješen.

Otkriće nije bilo sa medicinske strane nego je bila dijagnostikovana od strane dva čovjeka koja su došla u prašnjavom džipu.

Nakon 10 godina noćne more, odlučila je da sebi priušti novo kupatilo. Nakon što se borila sa misterioznom bolešću čitavu deceniju, željela je da sebi napravi prostoriju u kojoj će se moći da se opusti. Tada je pozvala građevinare da provjere šta sve treba uraditi.

befunky-collage-15

Odlučili su da srede tuš, dodaju moderne pločice i da promijene stari bojler. Kada su došli da uklone bojler, otkrili su nešto što ih je šokiralo.

Njen stari bojler je postavljen prije 10 godina, ali na pogrešan način. Ona to nije znala i bojler je postepeno ispuštao otrov u njen dom.

Građevinari su shvatili koliko je problem ozbiljan i odmah su obavijestili Kati. Kada je primila ovu informaciju, odmah je shvatila da njeni simptomi imaju smisla.

Pogledajte:

Dva čoveka koja nemaju veze sa medicinom su uspela da reše problem koji doktori nisu.

Novi.ba/Dnevne

Ne propustite