"U braku sam sa ženom skoro 10 godina, imamo troje djece, sve sam im obezbijedio, ona nikada nije radila, samo se brinula o djeci. "

Kiosk
"U braku sam sa ženom skoro 10 godina, imamo troje djece, sve sam im obezbijedio, ona nikada nije radila, samo se brinula o djeci. "
.

U braku sam sa ženom skoro 10 godina, imamo troje djece, sve sam im obezbijedio, ona nikada nije radila, samo se brinula o djeci.

Radim u Njemačkoj, fizikalac i mnogo mi je teško i zbog posla i zbog odvojenosti od porodice. Skoro 3 mjeseca nisam bio kod kuće i zamolio sam šefa da mi da par dana slobodno obzirom da je jedan moj prijatelj išao za Bosnu.

njemacka-ns

Nisam ženi rekao da ću doći, žalio sam je iznenaditi, ali iznenaido sam sebe. Kuća je bila otključana, ušao sam, a onda u dnevnoj sobi ugledao moju voljenu suprugu sa nekim momkom.

Po njegovom izgledu sam zaključio da ima nekih 20-ak godina, skoro duplo mlađi od nas. Prvo sam mislio da sanjam, par puta sam se dobro ugrizao za prst, ali ono što sam gledao je i dalje trajalo.

woman

Bili su od uzbuđenja van sebe, kao u nekom transu, okrenuo sam se i izašao, nisam želio da pravim scene koje ko zna kako bi završile.

Otišao sam do grada, u hotel i toliko mi je teško da želim da se ubijem. Grozno se osjećam, cijeli svjet mi se srušio. Za koga radim sve ove godine, ZAŠTO… Koliko dugo to sve traje…

zbunjenmuskarac

DA LI SU DJECA MOJA!? Milion pitanja mi je u glavi, a niti jedan odgovor. Ne znam kako dalje

Ne propustite