Uživajte u zimskoj čaroliji na Jahorini i smjestite se u ugodne apartmane Nono!

Aktuelno
Uživajte u zimskoj čaroliji na Jahorini i smjestite se u ugodne apartmane Nono!
-

Na raspolaganju Vam stoje dva jednosobna apartmana, dva dvosobna apartmana i jedan luksuzni trosobni apartman. U svim apartmanima su moderni LCD televizori sa satelitskom i digitalnom mrežom, te besplatni bežični internet. Cijeli objekat je opremljen centralnim grijanjem. Svim gostima stoji na raspolaganju grijana skijašnica sa grijačima za ski opremu, kao i konoba sa otvorenim ognjištem. 

2

Objekat je opremljen u skladu sa preporukama Univerziteta u Salcburgu (Austrija) i pogodan je za sve koji imaju problema sa alergijom disajnih puteva. Za Vaš opušteni san smo obezbijedili antialergijske madrace sa memorijskom pjenom tipa "De Luxe" firme Zaharex iz Srebrenika. Sav namještaj je od punog bukovog drveta impregniran biološkim lanenim uljem, firme Konjuh iz Živinica, a podovi su od jasena.  Naravno u apartmanima je pušenje strogo zabranjeno.

4

Jednosobni apartmani veličine 35m² sadrže veliko kupatilo, kuhinju, dnevni boravak sa bračnim krevetom (180x200cm) i trpezarijski dio, kao i odvojenu dvokrevetnu sobu (90x200cm) u potkrovlju. U dnevnom boravku može se postaviti pomoćni ili dječiji krevet. Kapacitet je 4 plus 1 osoba.Dvosobni apartmani veličine 45m² sadrže​ veliko kupatilo, kuhinju, trpezariju sa pomoćnim ležajem za dvije osobe, te dvije zasebne sobe sa bračnim krevetima (180x200cm). Kapacitet je 4 plus 2 osobe. 

5

Luksuzni apartman veličine 90m² sadrži dva kupatila, kuhinju sa trpezarijom i dnevnim boravkom (pomoćni ležaj), te tri spavaće sobe sa bračnim krevetima. Kapacitet je 6 plus 2 osobe. Apartman je djeljiv na dvosobni apartman i sobu sa zasebnim kupatilom. 

7

Sve kuhinje posjeduju električne ceran plate, mašine za pranje suđa, frižidere i mikrovalne pećnice. Sva kupatila su velikodušno dimenzionirana (6 m²), moderno opremljena, sa prozorskim provjetravanjem. Na raspolaganju vam stoji posteljina, ručnici kao i grijači ručnika.

8

Nadamo se da će Vam boravak u našim apartmanima pružiti nezaboravno iskustvo.

9

 

Odaberite jedno noćenje sa doručkom za dvije osobe ili za cijelu porodicu i uživajte u olimpijskoj ljepotici Jahorini!

Ponudu pogledajte na   LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Ne propustite