SVI BRUJE O VEZI LIDIJE VUKIĆEVIĆ I VLADIMIRA TOMOVIĆA: A ovo su njeni sinovi, ljepotu pokupili od majke, FRAJERI KAKVI SE RIJETKO NA BALKANU VIĐAJU!

Show
SVI BRUJE O VEZI LIDIJE VUKIĆEVIĆ I VLADIMIRA TOMOVIĆA: A ovo su njeni sinovi, ljepotu pokupili od majke, FRAJERI KAKVI SE RIJETKO NA BALKANU VIĐAJU!
.

Ne samo da Lidija Vukićević slovi za jednu od najljepših žena na domaćoj javnoj sceni, čak i u šestoj deceniji života, nego se mnogi slažu da su i njeni sinovi David i Andrej pokupili sve najbolje gene svoje majke.

- Skoro sam pročitala komentar da Andrej na Instagramu postavlja slike psa, a ne automobila, poput mnogih vršnjaka. Nikada nisam bila majka kojoj je prioritet da skuha ručak, ali sam zato uvijek sa njima satima razgovarala - istakla je Lidija za "Hello".

lidija-vukicevic

- Pričali smo do ranih jutarnjih sati, i što je najvažnije, na njihovu inicijativu, a ne na moju. Sretna sam što je taj vid vaspitavanja dao rezultate i da su izrasli u momke za primjer. Istovremeno me raduje što niko za njih ne može da kaže da su "mamini sinovi".

lidija-vukicevic-696x696

Na pitanje da li joj često djevojke tražu brojeve telefona sinova, Vukićevićeva uz osmijeh odgovara:

- Nije bilo poziva tog tipa. Istini za volju, na Instagramu često dobijam komentare tipa: "Divni su vam sinovi" ili "Rado bih vam bila snaha".

Pogledajte kako izgledaju, frajeri!

47805-inovi-lidija-lsryxk9lmahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvtkrjn01eqv8vn2nhymi2zgmym2eynjeyyza3ytjmoduzmgu2yze0mdeuanblz5gtas0cqgcbaae

Novi.ba/Srbijadanas/Foto: Instagam

Ne propustite