LIDIJA VUKIČEVIĆ JE SAD ŽENA VLADIMIRA TOMOVIĆA: A sa njim ima dva sina, ovo je njen bivši muž, SVI GA DOBRO ZNATE

Show
LIDIJA VUKIČEVIĆ JE SAD ŽENA VLADIMIRA TOMOVIĆA: A sa njim ima dva sina, ovo je njen bivši muž, SVI GA DOBRO ZNATE
.

Od kako je glumica Lidija Vukićević prokomentarisala fotografiju koju je objavio Vladimir Tomović, učesnik jednog rijaliti programa, ne prestaje da se priča i nagađa o njihovom odnosu.

lidija-vukicevic-696x696

Mnogi korisnici Instagrama koji prate Lidiju i Vladimira na ovoj društvenoj mreži misle da se u njihovom odnosu radi o ljubavi. Kao razlog za to navode eksplicitne izjave ljubavi Lidije i Vladimira u komentarima ispod objavljenih fotografija na Instagramu.

lidija

Sve je počelo s Lidijinim komentarom kada je ispod Vladimirove fotografije ostavila tri srca, na šta joj je on uzvratio srcima i "zlato moje". Lidija je u vezi s pričom o njihovom emotivnom odnosu izjavila da Tomovića voli sa svim njegovim vrlinama i manama, kao i da je između njih samo prijateljski odnos.

"Mi se znamo i družimo odavno. Ja uvek glasam za ljubav i za nju živim, ali između Vladimira i mene je zaista samo prijateljski odnos", izjavila je Lidija.

Ipak, Vladimir tvrdi da su on i glumica više od prijatelja.

vladimir-tomovic

"Još kao klinac potajno sam bio zaljubljen u Lidiju, dok sam je gledao u filmovima i serijama. Ne postoji muškarac na Balkanu koji se nije ložio na nju. Sada je Lidija moja žena i nas dvoje uživamo u ljubavi", izjavio je Vladimir za beogradske medije.

Ono što malo ko zna je da je Mitar Mrkela, nekadašnji fudbaler i reprezentativac, bivši  muž Lidije Vukićević.

mitar

Lidija Vukićević i Mitar imaju dva sina, a razveli su se 2000. godine kada je sin Andrej bio prvi razred osnovne škole, a drugi sin David je imao tri godine.

- Sama sam vaspitavala djecu. Apsolutno sam im i jedan i drugi roditelj. Ne kažem da se moj bivši suprug nije bavio njima. Naravno da jeste, ali je drugačije meni jer živim s njima sama posljednjih 17 godina. Andrej je bio u prvom razredu osnovne, a David je imao tri godine kada smo se razveli. Ne podnosim izraz samohrana majka. I ne podnosim da čujem da se majka žali kako sama mora sve - rekla je Vukićevićeva.
 

Ne propustite