Najromantičniji dan u godini provedite u sunčanom Splitu i Hotelu Fanat 4*!

Aktuelno
Najromantičniji dan u godini provedite u sunčanom Splitu i Hotelu Fanat 4*!
-

U centralnoj Dalmaciji, na Jadranskoj obali smjestio se biser Dalmacije, grad Split. Grad koji se prvobitno razvio oko Dioklecijanove palače, iako njegova povijest po nekim istraživanjima seže i dalje. Danas je Split najveći grad u Dalmaciji i drugi najveći grad u Hrvatskoj. Kao takav nudi pregršt povijesnih znamenitosti i raznih događanja.

12

Hotel Fanat je više od mjesta za sastanak i u njemu ne samo da ćete vidjeti, već ćete i osjetiti komfor posvuda u i oko hotela.

4

Osoblje će Vam pomoći da se osjećate ugodno i opušteno, a izuzetno udobne sobe će omogućiti da svaki novi dan i svako novo buđenje budu posebni. Uživajte u vrhunskom smještaju, savršenoj gastronomskoj ponudi i atraktivnom wellnessu hotela Fanat!

6

Dva noćenja s uključenim doručkom, jedna večera za dvije osobe 14.02. te korišetnje bazena, saune i teretane, gratis parking ispred hotela platite 369 KM!

Ponudu pogledajte na   LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Ne propustite