SKANDAL NA SNIMANJU "ZVEZDE GRANDA", KARLEUŠA NAPUSTILA EMISIJU: Sjela u auto i odvezla se, MARIJA SE VRATILA U STUDIO I KOLEGAMA SAOPŠTILA VIJESTI! Popović u šoku!

Show
SKANDAL NA SNIMANJU "ZVEZDE GRANDA", KARLEUŠA NAPUSTILA EMISIJU: Sjela u auto i odvezla se, MARIJA SE VRATILA U STUDIO I KOLEGAMA SAOPŠTILA VIJESTI! Popović u šoku!
.

Jelena Karleuša je nedavno napravila skandal na snimanju "Zvezda Granda" jer njena takmičarka nije prešla u sljedeći krug. Ljuta na kolege, sela je u automobili, odvezla se i nije se vratila narednih sat i po vremena zbog čega su se bunili i kolege iz žirija, ali i publika. 

 Jelena Karleuša je oformila čitav tim kako bi pomogla svojim takmičarima da se plasiraju dalje, a jedna od njih Anđela Tasić nije prošla u sljedeći krug što je nju razbjesnilo.

karleusa

- Stoji da je djevojka imala tremu ali, činjenica je da je talentovana. Kada je otpjevala pjesmu dobila je glas od Viki i Davida, ali ne i od Bosanca i Bekute. Marija nije bila tu, otišla je pod izgovorom da Bosancu mora da donese lijek, tako da ni ona nije dala glas, što je razbjesnilo Karleušu - priča izvor koji je prisustvovao snimanju.

- Pa i lošiji kandidati su prolazili i išli u baraž, da li ste takvi da nećete da joj date glas? Neću više da budem ovdje - navodno je rekla diva i izašla napolje, zbog čega su svi mislili da je izašla na vazduh, ali im je Marija brzo prenijela da je Jelena sjela u auto i odvezla se, a svi su bili u nevjerici.

karleusa1

- Saši je bilo neprijatno, zvao je na telefon, ali se ona nije javljala. Na kraju se ipak javila i Popović je uspio da je privoli da se vrati - kaže izvor.

Karleuša se vratila od pauze koja je trajala malo manje od dva sata, a do kraja snimanja je bila neraspoložena i nije komunicirala sa kolegama. 

(Srbija Danas)

Ne propustite