UMRLA JE, SVI SU U SUZAMA, OGLASIO SE DŽEJ I POTVRDIO TUŽNE VIJESTI: "Skrhan sam od bola..."

Aktuelno
UMRLA JE, SVI SU U SUZAMA, OGLASIO SE DŽEJ I POTVRDIO TUŽNE VIJESTI: "Skrhan sam od bola..."
.

Ljepotica iz spota "Gde ću sad, moja ružo" u koju je Džej Ramadanovski bio godinama zaljubljen preminula je prije pet godina iznenada u 44. godini.

Folk pjevač bio je danima u šoku i plakao kad je čuo da mu je umrla Dubravka koja je glumila u njegovom spotu "Gde ću sad, moja ružo". Lijepa crnka s kosim očima koje je mnoge ostavljala bez daha preminula je u 44. godini. Kada je Džej saznao, bukvalno je zanijemo kada je čuo šta se desilo sa djevojkom u koju je godinama bio zaljubljen.

"Nekoliko dana prije toga pričao je o njoj s prijateljem i rekao kako bi baš voleo da je vidi, te da je ubjeđen da bi ga i sada svojom ljepotom ostavila bez daha. I evo šta se desilo. Danima mu je teško zbog nje i svako malo zaplače. Čak je i popio lijek za smirenje kada je čuo da je iznenada preminula. Dubravka je vrijeme kada su snimali spot bila jedna od najlepših djevojaka u gradu i u Džejovom srcu je imala posebno mjesto" - rekao je izvor.

ruza

Foto:Prinstcreen

"Bio je dugo zaljubljen u nju, kao i gotovo svi momci Dorćola, ali nikada nije rekao da je među njima bilo nešto više od prijateljstva" - kaže izvor.

Baš zbog toga što je Dubravka imala posebno mesto u njegovom srcu oni su ostali veliki prijatelji, ali su posljednjih godina izgubili svaki kontakt.

dzej4

Foto:Prinstscreen

"Nisam mogao da vjerujem kada sam čuo! Evo i sad mi dođe da zaplačem. Otišla je lijepa Duda. Bila je mnogo dobra žena, poštena i ovo je stvarno velika šteta. Da je bog dao bar još malo da živi. I sada se ježim kada pričam o njoj. Krivo mi je mnogo što se nismo vidjeli, a posljednje vrijeme sam često pomišljao na nju. Kao da je to bio neki znak. Neka joj Bog dušu prosti, šta drugo mogu da kažem sada kada je više nema" - rekao je Džej nakon što je saznao za njenu smrt i dodao da će Dubravka zauvek ostati upamćena kao lijepa Ruža sa kosim očima iz njegovog spota.

Novi.ba

Ne propustite