OVO SU MAJKA I OTAC CECE RAŽNATOVIĆ: Skoro nikada se ne pojavljuju u javnosti, KAD SU JOJ VIDJELI MAJKU OSTALI SU U ČUDU, EVO KAKO IZGLEDA!

Show
OVO SU MAJKA I OTAC CECE RAŽNATOVIĆ: Skoro nikada se ne pojavljuju u javnosti, KAD SU JOJ VIDJELI MAJKU OSTALI SU U ČUDU, EVO KAKO IZGLEDA!
.

Ceca Ražnatović često u javnosti ističe da najveću podršku u životu ima od svojih roditelja, Mire i Slobodana Veličkovića. Njih dvoje ne možemo često da vidimo na javnim događajima, ali su na svadbi Veljka i Bogdane Ražnatović privukli pažnju.

Naime, deka i baka su imali posebnu ulogu u Titelu. Deka je učestvovao u kupovini mlade, dok je baka zajedno sa Anastasijom i Cecom lomila pogaču i ispred mladine kuće bila dio svih običaja.

Veljko Ražantović je, nakon kupovine mlade, uzviknuo: "Gde je moja baka" i izljubio se sa njom i time pokazao koliko je vezan za njih.

ceca1

Ceca Ražnatović rođena je14. juna 1973. godine u Prokuplju, a odrasla u selu Žitorađa kraj Prokuplja. Mama Mira bila je seoska učiteljica, a otac Slobodan mašinbravar i trgovac.

- Kažu da je moj tata čim sam se rodila i prvi put zaplakala rekao: "Jao, rodila se pjevačica!" Kad sam progovorila, roditelje sam zvala po imenu, a mamu oslovljavala sa Mico - prisjećala se Ceca, čijoj sreći kada je dobila sedamnaest mjeseci mlađu sestru Lidiju, nije bilo kraja.

- Vrlo smo strogo vaspitavane: tačno se znalo šta je za djevojke, a šta je za dječake. Sjećam se, ljeto, dan dugačak, a mi već šiparice, izlazi se tek u deset uveče iako se sve završava u ponoć, a mama sestri i meni kaže: "Možete da izađete u devet, i kad pomislim da ste tamo, da ste već ovdje. Ako vam se ne sviđa, meni je još bolje, ostanite kod kuće" - evocirala je jednom uspomene.

cecaig

Iako je muzičku crtu povukla na majku, u Žitorađi se uvijek pričalo da Ceca najviše liči na svog oca.

- Tata i ja smo mnogo slični jer smo pitomi i veseli ljudi. Agresivni smo jedino kada je fudbal u pitanju. Volimo i pjesmu, i tu mi otac najviše pomaže. Uvijek se nasmijem kada sluša neku moju pjesmu na radiju ili TV-u jer kaže: "Evo, pjeva moja dalja rođaka iz Beograda".

Mnogi su komentarisali kako joj mama i dalje izgleda veoma mladoliko.

rasss

Foto: RAS Srbija (majka njena podigla ruku)

(Blic.rs)

Ne propustite