Mjesec ljubavi u predivnom boutique hotelu Salona Palace 4* u Solinu!

Aktuelno
Mjesec ljubavi u predivnom boutique hotelu Salona Palace 4* u Solinu!
-

Hotel Salona Palace jedinstveni je Luxury Resort koji odiše antičkim duhom stare Salone na čijem se samom ulazu i nalazi.

06

Upravo je njegova lokacija odredila šarm njegovog sadržaja koji je spoj antičke otmjenosti i modernog komfora, a sve skupa zaokruženo je kvalitetnom personaliziranom uslugom kojom želimo postići da se u Hotelu Salona Palace svaki gost osjeća posebno.

04

Hotel raspolaže sa 47 soba, unutarnjim i vanjskim bazenom, SPA&Wellness centrom, fitness sobom, konferencijskim dvoranama, banket restoranom, velikim parkingom, obiluje prekrasnim unutarnjim i vanjskim ugostiteljskim sadržajima što je garancija da može oduševiti i najzahtjevnije goste.

07

Prilikom uređivanja svih soba posebna je pozornost posvećena dizajnerskim detaljima koji sugeriraju ekskluzivnost, ali i pružaju sav potreban komfor.

02

Zelene površine u okruženju pretvaraju Hotel u mirnu oazu idealnu za odmor od svakodnevnog stresa.

08

Tu je i prekrasna plaža Kašjuni na kojoj smo otvorili ugostiteljski objekt Joe's Beach Lounge&Bar s mnoštvom sadržaja i aktivnosti kako bi Vaš doživljaj ovog kraja bio potpun.

05

Izaberite opciju između jednog ili dva noćenja sa doručkom i iznenadite svoje voljene romantičnim i opuštajućim boravkom u hotelu Salona Palace!

Ponudu pogledajte na   LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

 

Ne propustite