BUBU CORRELIJA VIŠE NIKO NE VIĐA SA ZARUČNICOM JASMINOM, A SINOĆ SE REPER OGLASIO: Evo šta joj je uradio! Fanovi u šoku čitali ovu rečenicu

Show
BUBU CORRELIJA VIŠE NIKO NE VIĐA SA ZARUČNICOM JASMINOM, A SINOĆ SE REPER OGLASIO: Evo šta joj je uradio! Fanovi u šoku čitali ovu rečenicu
.

Amar Hodžić, poznatiji kao Buba Corelli jedno je od značajnijih imena i poznatijih predstavnika sarajevske hip-hop underground scene. Nije tajna da je godinama u vezi sa Jasminom Đuderijom, koju je vjerio na proljeće 2016. godine, a njihovu svadbu nedavno je najavio i njegov bliski saradnik i prijatelj Jala Brat.

Međutim, u njihovom odnosu umjesto svadbe desio se raskid. Stvari su kod njih, očito, krenule po zlu. Iako je izgledalo da su prevazišli i njegovu aferu o kojoj je progovorila pjevačica iz Tuzle, Jasmina ga je napustila.

buba1

Naime, njih dvoje su posljednjih godina živjeli zajedno i dijelili i dobro i zlo, a često su jedno drugom ljubav iskazivali javno putem Instagrama, gdje su oboje aktivni. Istina, Jasmina više nije jer je svoj račun deaktivirala.

Ni, Corelli više nema izliva emocija prema njoj, a dugo ni zajedničkih fotografija.

buba2

Na njegovom instagram nalogu zadnji put njihovu fotku je objavio 4. januara kad joj je čestitao desetu godišnjicu ljubavi:

“Mislim da sam sam sebe prevazisao sto se tice cestitke za rodjendan tvoj stoga cu ovaj put biti kratak i jasan!!! Volim te govno jedno malo… Sretna nam 10ta jubilarna godisnjica ljubavi moja i da ih docekamo jos barem 90”, napisao je tada ovaj Sarajlija.

Međutim, sve je iznenadilo kada ga je jedan fan upitao jučer na društvenim mrežama gdje je Jasmina.

A evo šta je reper odgovorio:

buba3

Ne propustite