TATA, SVAKI PUT SE NAJEŽIM ZBOG TEBE: Mihina kćerka porukom ganula sve, ovo će otopiti i najtvrđa srca

Sport
TATA, SVAKI PUT SE NAJEŽIM ZBOG TEBE: Mihina kćerka porukom ganula sve, ovo će otopiti i najtvrđa srca
.

Borba Siniše Mihajlovića s bolesti, način na koji se suočio s leukemijom i prkos koji je pokazao primjer su svima. Ali samo Mihini najbliži znaju na pravi način da se dive njegovoj snazi. Jedna od njih je i njegova kćerka Virdžinija, koja je u emotivnom pismu poslala snažnu poruku svom ocu, ali i svima koji je prate na društvenim mrežama.

cerke-sinisa-mihajlovic-620x350

- Gledam tastaturu telefona kako bih pokušala da nađem prave reči. Nakon nekoliko minuta zaključujem da vam nijedna reč neće biti dovoljna, ali svejedno ću pokušati - počela je Virdžinija ispovest i nastavila:

- Ja sam tvoja ćerka, dobro te poznajem, ali, uprkos tome, svaki put kada čujem tvoju priču, naježim se. Jer me uvek iznenadiš. Zato što me činiš ponosnom ćerkom. Svakog dana. Bila bih patetična kad bih uvek govorila isto a i ne želim da vam dosadim. Ali moram da zahvalim svom ocu, jer me je otac učinio samopouzdanom ženom. Štaviše, učinilo me hrabrom i borbenom - napisala je Sinišina ćerka i dodala:

sinisa-mihajlovic-arijana-rapacioni-620x350

- Otac me je naučio da ne odustajem, da gledam pravo i ravno u cilj i da ga dostignem. S njim i dalje učim svaki dan, i nema ništa lepše za ženu nego da uči od svog oca: muškarca koji vas je prvi voleo i muškarca koji će vas štititi zauvek. I danas imam sreće, više nego bilo ko drugi.

mihajlovic-2-620x350

Želim da vam kažem da nikada ne odustajete, jer, kako on kaže, svetlo je na dnu tunela, i želim vam da jednoga dana pronađete svoje svetlo. Hvala - zaključila je ponosna Virdžinija.

Ne propustite