UDAJE SE ANA NIKOLIĆ, ODVELA DEČKA NA TAJLAND, SKINULI SE U KUPAĆI I BRČKAJU SE: Srpska pjevačica nikad sretnija, ČEKALA DA SMRŠA PA OBJAVILA RADOSNE VIJEST!

Show
UDAJE SE ANA NIKOLIĆ, ODVELA DEČKA NA TAJLAND, SKINULI SE U KUPAĆI I BRČKAJU SE: Srpska pjevačica nikad sretnija, ČEKALA DA SMRŠA PA OBJAVILA RADOSNE VIJEST!
.

Ana Nikolić je promijenila život iz korijena i sada uživa punim plućima kako u novoj liniji, tako i u novom dečku.

Pjevačica je nedavno otputovala na zimovanje, odnosno ljetovanje usred zime, i to najprije u Ujedinjene Arapske Emirate, nakon čega je skoknula do Tajlanda, a za sve to iskeširala je oko 25.000 eura. Da joj ne bi bilo hladno, ona je navodno na put povela i svog dečka. kojeg i dalje dobro krije od očiju javnosti.

Njih dvoje navodno uživaju na prvom zajedničkom odmoru, a pjevačica se šepuri fotkama u bikiniju na Instagramu.

ana

Foto:Instagram

- Ana nikada nije bila sretnija i zadovoljnija. Mršava je kao grana, stesala se, uradila nove pjesme i zato je riješila da uživa za sve pare, jer kad izađe novi album, zaradiće ponovo. Pored toga, zaljubljena je do ušiju u novog dečka. Ne mogu da vam kažem ko je i šta je, jer će se naljutiti, ali gleda u nju kao u Boga. On joj je bio vjetar u leđa da figuru dovede do savršenstva, a sada, koliko vidim, fotografiše je na plažama. Ali Ana ne zapostavlja ni kćerkicu, skoro i da se ne odvaja od nje - priča Anina drugarica, koja je insistirala na anonimnosti.

Prema njenim riječima, Nikolićeva nema u planu da se udaje niti da više rađa djecu.

ana1

Foto:Instagram

- Nikada se to ne zna, ali, kako stvari stoje, želi samo da uživa u životu. Zanima je samo to da Taru izvede na pravi put. U brak više ne vjeruje, probala je i vidjela da taj papir samo pravi problem, pa je odlučila da bez ikakve birokratske obaveze bude sa svojim partnerom. Ni njenom dečku ne smeta, naprotiv, podržava njene odluke i, koliko god budu mogli, neće se zajedno pojavljivati u javnosti. Oboje su na početku veze postavili stvari na svoje mesto i ne opterećuju se nebitnim stvarima. Ana se nekoliko puta opekla što je emotivni život dala na tacni i to je riješila da ne ponovi - završava izvor.

Ana Nikolić se nije oglašavala povodom ove situacije.

Ne propustite