“Nakon što se porodila, vjerujte da mi se moja supruga gadi..."

Kiosk
“Nakon što se porodila, vjerujte da mi se moja supruga gadi..."
.

“Nakon što se porodila, vjerujte da mi se moja supruga gadi, žena koju sam obožavao više ne liči na sebe. Rodila je blizance, dva sina, ali… ona više ne liči na onu ženu koju sam poznavao. Stomak razrezan do pupka, ožiljak debeo ko prst, obješena koža oko struka, obješene dojke, ispucala koža… čak ni u licu ne liči na sebe, vjerujte kada se raspremi i kada treba da legnemo, da bih se najradije ispovraćao od muke, odvratna je.

trudna

U braku smo 3 godine i nikada je nisam varao, ali u zadnje vrijeme to radim. Imam 28 i zadnja 4 mjeseca se viđam sa jednom djevojkom od 19 godina, ima sve ono što je moja supruga izgubila. Iskreno kada sam sa tom djevojkom ne mislim ni na suprugu, ni na blizance, prosto uživam u svakom trenutku. Juče mi je ova moja ljubavnica da je tako nazovem predložila da se razvedem od žene i da ja i ona počnemo živjeti onako kako treba da živimo, ne da se krijemo po hotelima.

sad-man-1

Odbio sam je, ali … kada sam došao kući oko ponoći moja supruga je sa suzama u očima rekla da će da poludi, da ne može sama da odgaja blizance, histerično me pitala gdje sam cijeli dan… Blizancima rastu zubi i prosto su nemogući za izdržati. Iscrpljen i umoran od “vatrenog” druženja sa mojom ljubavnicom, kada sam planirao da dobro odspavam, blizanci mi nisu dali mira. Cijelu noć su plakali, ciejlu noć ih nosamo, ljuljkamo… evo i sad jedan plače, i supruga se bori sa njim, ma KATASTROFA, ko zombi sam.

5ce5b7a2-2230-4722-a643-08f50a0a0a64-sad-man-690x480

Čini mi se da shvatam da ja uopšte i nisam još uvijek spreman za djecu. Previše je ovo za mene, suviše sam mlad da sve ovo trpim. Razmišljam možda je stvarno najbolje da se raziđemo ja i moja supruga, ionako svakim danom sve manje ljubavi osjećam prema njoj i možda je bolje da joj iskreno sve priznam nego da je u tajnosti varam, a onda i blizanci… nemam vremena ni strpljenja da im se posvetim, a iskreno djeca su bila želja moje supruge, ja ih nisam ni želio, još uvijek.

Ne propustite