BORE SU NESTALE JER SAM SVAKI DAN STAVLJALA OVO NA LICE, SATOJKE IMATE U KUĆI: Čudesna maska zateže lice, NE TREBA VAM PLASTIČAR!

Praktična žena
BORE SU NESTALE JER SAM SVAKI DAN STAVLJALA OVO NA LICE, SATOJKE IMATE U KUĆI: Čudesna maska zateže lice, NE TREBA VAM PLASTIČAR!
.

Ništa ne može odati godine jedne žene kao bore, još ako se one nalaze na vidnim mjestima postaju prava noćna mora.

bore6

Iako na tržištu postoje razni tretmani za njihovo uklanjanje, obično su puni hemije, a nisu ni jeftini.

bore5

Da biste se bora riješili prirodno i bez bacanja novca, pokušajte s ovim, prirodnim receptom.

bore1

Sastojci

- 4 kašičice vazelina

- 2 kašičice meda

bore2

-2 žumanca

- 2 kašike maslinovog ili bademovog ulja.

bore3

Od navedenih sastojaka napravite masku i nanosite je na lice prije spavanja. Rezultat će vas oduševiti.

bore4

STRIJE I CELULIT NESTAJU: Provjereni načini da zategnete kožu na butinama i zadnjiici! ODMAH POČNITE

Bore i podočnjaci su sveprisutni znakovi starenja, lošeg tretmana kože i loših životnih navika.

Iako ne možemo preokrenuti starenje, s malo pažnje možemo odgoditi pojavu bora i vrećica ispod očiju, ili barem uraditi da se manje primijete. Iako postoje mnoge kreme protiv bora, serumi i dodaci, prirodni načini za uklanjanje su uvijek poželjni. Usvajanje zdravog načina života također pomaže uz prestanak pušenja.

Uklanjanje bora

ml1

Boranje kože uzrokuje prvenstveno starenje ali i drugi čimbenici poput uobičajenih izraza lica, oštećenja od sunca, pušenja i slabe hidratacije. Ne postoji način da se pojava bora može zaustaviti, ali živeći zdravim načinom života i korištenjem nekih prirodnih lijekova, njihova se pojava može odgoditi i kamuflirati.

Bjelanjci

ml2

Uzmite nekoliko bjelanjaka i stavite ih u malu zdjelu. Izmasirajte lice ovim i pustite da se osuši najmanje 15 minuta. Nakon što se osuši, lice isperite toplom vodom. Vitamin A i vitamin B pomažu u smanjenju i postupnom uklanjanju bora.

Maslinovo ulje

ml3

Maslinovo ulje pomaže održati vašu kožu mekom i podatnom. Prije nego što krenete u krevet lagano masirajte lice s nekoliko kapi maslinovog ulja i isperite ga mekim ručnicima.

Sok od limuna

ml4

Masirajte sok od 1 limuna u fine linije i bore na licu prije no što odete na spavanje. Kiselost limuna smanjuje pojavu bora i čini kožu svjetlijom.

Voće i povrće

ml5

Svježe voće i povrće je puno vitamina A i D koji vraćaju sjaj kože i čine ju mlađom.

Uklanjanje 'vrećica' ispod vaših očiju

ml6

Zbog njih možete izgledati starije i umornije. Iako se uglavnom javljaju s godinama, mogu se pojaviti zbog lošeg sna i umora.

Vrećice čaja

ml7

Čaj sadrži prirodne tanine, koji su blagi diuretik, a odavno ih koriste bake ali i modeli na pistama kako bi smanjili napetost očiju.

Avokado

ml8

Umor često uzrokuje tamne krugove ispod očiju i to može dodati godine na vaš izgled. Kako bi ti tamni krugovi nestali, stavite kriške zrelog avokada ispod svakog oka ili pokušajte primijeniti tijesto od mljevenih badema i mlijeka.

Krastavac

ml9

Ako su vam oči crvene i natečene, uzmite 2 tanke kriške hladnog krastavaca, ležite i stavite kriške na oči na oko 30 minuta.

Žlice

ml10

Uzmite 2 metalne čajne žličice i stavite ih u hladnjak 10-15 minuta. Nakon što se ohlade, stavite ih na kapke 30 do 60 sekundi. Hladnoća metala pomoći će oživjeti umorne oči i osvježiti vas.

Uklanjanje bora

ml11

Često se pojavljuju kao prvi znakovi starenja, a pušenje ih ubrzava. Dakle, što možete učiniti kako biste ih se riješili? Prije svega bacite cigarete! Također, dva prirodna lijeka navedena u nastavku pomoći će vam odgoditi njihovu pojavu i smanjiti ih nakon što se pojave.

Krastavci i bjelanjci

ml12

Uzmi pola krastavaca, ogulite ga i izrežite u male komadiće, te ih iscijedite. U taj ''sok'' također dodajte bjelance i pomiješajte. Trljajte ovu smjesu preko lica, osobito oko usta. Pustite da odstoji 15 minuta, a nakon toga operite lice vodom.

Kiseli kupus

ml13

Stavite malo kiselog kupusa preko bora 10 minuta, a zatim ga isperite. Jesti kiseli kupus je također dobar način da se spriječe bore jer je dobar izvor vitamina A.

Ne propustite