JARANICA MI JE JAVILA DA JOJ JE PISAO MOJ DEČKO, ALI KAD MI JE PROSLIJEDILA PORUKE POZLILO MI JE: Osjećam se odvratno, ŠTA MU BI??

Kiosk
JARANICA MI JE JAVILA DA JOJ JE PISAO MOJ DEČKO, ALI KAD MI JE PROSLIJEDILA PORUKE POZLILO MI JE: Osjećam se odvratno, ŠTA MU BI??
.

PRIJATELJICA MI JE JAVILA DA JOJ PIŠE MOJ VJERENIK: A onda sam smislila OPAK plan, EVO ŠTA SAM JOJ NAPISALA!

vjerenik2

BONUS

"Evo me u Njemačkoj, na oglasu našao da lik traži da mu se sredi velika fontana iza kuće. 

Došao ja, (ne znam ni riječ Njemačkog) koristim translejter, pokazao mi fontanu obraslu u mahovinu i neka figura iz koje ide voda, pokazao mi šupu sa alatom, pokazao mi kontejneri gdje stoje i ode. 

njemacka-zastava-150-x-90-cm

Uzmem ja alat i udri što pre da završim, iskopam ja sve iz temelja, i kantama nosim šut, iznesem skoro pola, eto policije, rotacija uključena i slikaju šut, reko okle znam tako to oni rade. Nosim ja sav vrijedan, dolazi hitna pomoć (reko ko zna šta je neka grka u komšiluku).

 Kad sam se vratio u dvorište "gazda fontane u dvorištu sjedi, drži se za glavu a policajac piše neki papir. On mi priča nešto i gleda me, ja se osmjehujem i govorim "niks feršejn" pita pandur na nekoliko jezika odakle sam, reko Yugoslavija. 

njemacka-industrija-ilustracija-08

Za 20 minuta pojavljuje se jaran iz Brčkog i na tečnom bosanskom "a jarane matere ti jeba mu majku, trebo si očistiti fontsnu a ne je iskopati". Ne vjerujte google translejteru. :)"

Ne propustite