MONIKA JUTROS IZAŠLA IZ BOLNICE, A SAD SE HITNO OGLASIO NJEN OTAC, MORAO JE OVO DA SAOPŠTI SVIMA: "Moja kćerka je..."

Objavljeno:17.01.2020 - 16:22
A A A Times Arial

Mala Monika K. (12) iz okoline Niša, djevojčica koju je u zatočeništvu 10 dana držao Ninoslav Jovanović zvani Malčanski berberin, puštena je danas sa Dečje klinike niškog KC na kućno liječenje, prenijeli su srbijanski portali. 

Ona je na Klinici za dečju hirurgiju boravila 19 dana.

- Svi smo čekali ovaj dan kada će naše dijete da dođe kući, kada će sva ova agonija da prestane - rekla je majka Aleksandra po Monikinom izlasku iz bolnice.

Podsjetimo, Moniku je na putu do škole oteo i 10 dana u zatočeništvu držao osumnjičeni Ninoslav J, koji se sa njom skrivao po zemunicama i napuštenim kućama u knjaževačkom i niškom kraju.

ninoslav-jovanovic-malcanski-berberin-groblje-620x350

foto: Telegraf.rs

Monikin tata: Moja ćera je lavica!

Monikin tata Robert kaže da je srećan i presretan što mu je kćerka Monika konačno stigla kući i da sad predstoji drugi dio borbe ali da su sada tu oni - mama i tata, ali i baka i deka. On je rekao da je njegova ćera lavica, da je pokazala koliko je psihički jaka. Dodao je da je drago što je agonija konačno gotova, zahvalio se svim ljudima koji su učestvovali u potrazi, MUP-u Srbije, Vojsci Srbije ali pre svih Emilu Živiću koji ju je pronašao i zahvaljujući kojem je, kako je rekao, "moje dijete živo".  

Poslije toga, kada je Jovanović vidio da im je potraga za petama, a na saslušanju je rekao "da su policajci bukvalno prolazili pored njih dvoje", oni su se pješke uputili u malčanski kraj, odnosno selo Pasjača. Dok je potraga bila u knjaževačkom kraju, 29. decembra, mještanin Emil Savić je došao u svoju rodnu kuću iz Niša i zatekao djevojčicu i otmičara koji je pritom pobjegao kroz prozor. Djevojčica je nađena živa, ali iscpljena od višednevnog pješačenja. Ona je poslije provedenih dvadesetak dana u Kliničkom centru, prema riječima ljekara, danas konačno puštena kući. 

2093023-monika-ff-uzt

Ispred porodične kuće, sačekali su ih rođaci, komšije i prijatelji kako bi je pozdravili i zagrlili jer su poslije mnogo muka svi zajedno dočekali današnji dan i sretan kraj - da se djevojčica vrati svojim lutkama, igračkama i svom nekadašnjem životu.

Izvor: Kurir.rs

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!