Beoograd je uvijek sjajna destinacija za kratki predah od svakodnevnice - Hotel Slodes Vas nestrpljivo čeka!

Aktuelno
Beoograd je uvijek sjajna destinacija za kratki predah od svakodnevnice - Hotel Slodes Vas nestrpljivo čeka!
-

Hotel Slodes dio je wellness centra Slodes i obuhvaća fitness-centar. U cijelom je objektu dostupan besplatni WiFi. Sobe uključuju klima-uređaj, TV ravnog ekrana s kabelskim programima i minibar.

02

Vlastite kupaonice imaju kadu ili tuš, sušilo za kosu i besplatan kozmetički pribor. Na raspolaganju su prostor za sjedenje i programi uz nadoplatu, a pojedine sobe sadrže hidromasažnu kadu.

03

Hotel Slodes obuhvaća recepciju otvorenu 24 sata dnevno i restoran. Na raspolaganju su objekti za sastanke, zajednički salon i usluga glačanja. U okviru objekta dostupne su razne aktivnosti poput biljara i stolnog tenisa.

07

Objekt je smješten 50 metara od stajališta javnog autobusa koji prometuje do centra Beograda, udaljenog 5 km, gdje se nalaze autobusni i željeznički kolodvor.

5

Beogradska zračna luka nalazi se na 20 km, a uz nadoplatu je dostupna usluga prijevoza iz/do zračne luke. 

06

Objekt ima besplatno parkiralište. Rakovica je odličan izbor za putnike koje zanimaju obilazak, gostoljubivi ljudi i kafići.

9

Jedno noćenje sa doručkom za dvije osobe platite 89 KM, Citydealu 19 KM, a ostatak od 70 KM direktno na recepciji hotela!

Ponudu pogledajte na   LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Ne propustite