NAJSTARIJI SIN ŽELJKA RAŽNATOVIĆA MIHAILO NA SVOM PROFILU OBJAVIO SLIKU CECE I ARKANA NA AERODROMU: "Moj otac je živ!", maskirao se da ga ne prepoznaju!

Aktuelno
NAJSTARIJI SIN ŽELJKA RAŽNATOVIĆA MIHAILO NA SVOM PROFILU OBJAVIO SLIKU CECE I ARKANA NA AERODROMU: "Moj otac je živ!", maskirao se da ga ne prepoznaju!
.

Ceca Ražnatović sa Veljkom i Anastasijom jučer je posjetila grob Željka Ražnatovića Arkana, budući da se navršilo 20 godina od njegovog ubistva.

Upravo na taj dan mnogi su se prisjetili izjave njegovog najstarijeg sina Mihaila iz 2016. godine.

arkan-epa

Foto: Epa

Tada je članak o tome objavio Kurir.rs, a koji prenosimo u cjelosti.

"Mihailo Ražnatović, najstariji sin Željka Ražnatovića Arkana tvrdi da je njegov otac živ i da je promijenio lični opis.

Arkan je živ! Promijenio je lični opis, živi na Kipru, a Ceca Ražnatović se prema njemu ponaša kao prema robu.Ovo tvrdi Arkanov najstariji sin Mihajlo Ražnatović, koji se tako pridružio bratu Vojinu u hajci na maćehu.Više nema moć- Dok zaluđene djevojke jašu svoje momke u Guči, Ceca upregla Arkana da joj vucara torbe i kofere - napisao je Mihajlo na Fejsbuku ispod fotografije snimljene na aerodromu na kojoj je Ceca i jedan puniji gospodin koji joj nosi stvari.Mihajlo Ražnatović za Kurir tvrdi da sumnja da je upravo taj čovek njegov otac Željko. Prema njegovim riječima, Arkan je potpuno promijenio lični opis, ugojio se i drži se po strani. Živi na Kipru u Cecinoj vili. A Ceca je, s druge strane, promijenila ponašanje prema Arkanu.- Ceca izdržava Arkana i tretira ga kao psa. Hoću da Srbija zna istinu! Imam svoje ljude u Aja Napi koji mi sve prenose, a onda sam se i ja svojim očima uvjerio da je on živ. Znam da ga Ceca gostima koji s njom dođu na Kipar predstavlja kao svog ujaka. Moji prijatelji ga često viđaju u dvorištu vile. Ona Željka drži u šaci i ucenjuje ga. On više nema onu moć, a ona to koristi. Kao najstariji sin pozivam svog oca da se vrati u Srbiju, jer mu je bolje da robija u zatvoru nego da bude Cecin rob! - kaže Mihajlo Ražnatović za Kurir.

On dalje tvrdi da je Arkan lično zaustavio njegovog polubrata Vojina, koji je prethodnih mjeseci intenzivno napadao Svetlanu Ražnatović.-

arkan

Foto: Kurir.rs

U vrijeme kad je Vojin javno napadao Cecu, ona je često išla na Kipar, vjerovatno da bi se sa Željkom posavetovala kako Vojina da skine s grbače. Ubrzo je Vojin prestao s napadima i obećao joj da to više neće raditi - rekao je Mihajlo Ražnatović.Inače, ovo nije prvi put da Arkana oživljavaju. Prošle godine portali širom bivše Jugoslavije prenijeli su „ekskluzivnu vest“ da je Ceca otišla na Tajland s Arkanom. Sajt koji je lansirao ovu vijest kao dokaz za svoje tvrdnje naveo je Cecino ponašanje poslije Arkanovog ubistva u januaru 2000. godine, odnosno to što pjevačica nikom nije dozvolila da vidi tijelo mrtvog Ražnatovića.

Kad je u decembru 2014. Ceca Ražnatović priredila proslavu za 18. rođendan sinu Veljku, narednih dana se šapatom prenosio ispad mladog Ražnatovića.Prema tvrdnjama svedoka, Veljko je u ranim jutarnjim satima u alkoholisanom stanju navodno izgovorio sledeću rečenicu:- Moj otac je živ i zdrav i poslao mi je poklon!"

(Kurir.rs)

Ne propustite