NE ŽENITE SE NI SLUČAJNO: 6 najgorih kombinacija horoskopskih znakova koji NIKADA neće uspjeti u braku

Show
NE ŽENITE SE NI SLUČAJNO: 6 najgorih kombinacija horoskopskih znakova koji NIKADA neće uspjeti u braku
.

Ne postoji idealni prototip veze predodređen da uspije i živi sretno zauvijek. Postoji mnogo tipova veza, u kojima su različite ličnosti i karakteri, koji nekako uspjevaju da prebrode sve prepreke. 

Dakle, niko nije idealan par, već sve zavisi od osoba koje su u vezi i njhovog truda da sve ide kako treba.
Iako je teško reći kojim je parovima suđeno da žive sretno do kraja života, lako je pogoditi koji su osuđeni na propast. Zvijezde vam mogu otkriti da li ste u vezi kojoj jednostavno nije suđeno.

1 Ovan i Rak

ovan-i-rak-0

Ovan je uvek vrlo iskren i direktan. Oni rade stvari iz hira, jer njihov mozak tako radi. Sve rade brzo, jer osjećaju da toliko toga treba da urade u životu i ne žele da protraće vrijeme.

Ipak, ova nagla priroda Ovna je više nego što jedan Rak može da podnese. Rakovi su vrlo osjetljivi i vole da ih neko uvek mazi i pazi, a Ovnovi za tako nešto nemaju strpljenja. Previše je to razlika da bi ovaj par mogao da uspije.

2 Bik i Strelac

bik-i-strelac-1

Ovo je veoma nezgodan par, jer na početku sve izgleda kao da bi moglo da uspije. Pogrešno. Neka vas ne zavara činjenica su Bik i Strelac jako dobri prijatelji.

Ipak, čim sve krene na romantičnu stranu, sve počinje da se raspada. Bik nikad neće sa Strelcem uspjeti da pronađe sigurnost i mir koji su mu potrebni. Poredtoga, Strelac je previše slobodnog duha da bi dozvolio da se za bilo koga veže.

3 Blizanci i Djevica

blizanci-i-devica-2

Ovaj par bi izludeo sve oko sebe ako se nađe u vezi. Oni čak ne mogu biti ni prijatelji, jer su toliko različiti i nekompatibilni.

Blizanci su vrlo opušteni i nisu dobri u planiranju i organizaciji. Njihov nedostatak rutine izluđuje Device, koje su vrlo stroge i sređene. Oni žele da sve uvijek rade na određeni način. Ovo nikako ne prija Blizancima. Sa ovolikim razlikama, ovom paru jednostavno nije suđeno.

4 Škorpija i Lav

lav-i-skorpija-3

Ovaj par predstavlja pravu igru moći. Oboje vole da kontrolišu i gladni su moći. Tu niko ne želi da popusti i stoga im je vrlo teško da prionađu kompromis oko bilo čega.

U ovoj vezi oboje žele da rade stvari na svoj način i nikad neće umjeti da se nađu na pola puta. Oboje treba da traže partnere koji će biti popustljiviji i puni razumevanja.

5Jarac i Vodolija

jarac-i-vodolija-4

Jarac i Vodolija trebalo bi da budu par iz snova, zar ne? Oboje su pragmatični, oboje su pametni i oboje su vrlo sposobni za život. Ipak, u tome i jeste stvar. Previše su slični i to se neće dopasti nijednoj strani.

Oboje su vrlo ektremne ličnosti i potreban im je neko različit od njih. Potreban im je neko ko će umeti da podnese ekstremne aspekte njhove ličnosti i ko će umeti da napravi balans. Njima bi veza vrlo brzo dosadila, jer bi bilo kao da su u vezi sami sa sobom.

6 Vaga i Ribe

vaga-i-ribe-5

Vaga voli da udovoljava ljudima. Ribe vole da sanjare. Stoga, ne bi postojao niko u ovoj vezi ko bi ostao čvrsto na zemlji kada je to potrebno. Ne postoji niko ko bi uvidio realno stanje stvari i uradio ono što mora da se uradi. Ipak, Vaga i Ribe mogu biti vrlo dobri prijatelji. Kao partneri neće imati mnogo uspjeha.

Novi.ba/Virealno

Ne propustite