"Spavala sam sa vjerenikom svoje sestre"

Kiosk
"Spavala sam sa vjerenikom svoje sestre"
.

"Spavala sam sa vjerenikom moje starije sestre.

sadw 

Desilo se to prije više od 3 godine, a oni su sada već u braku. Davno je to bilo, imala sam 20 godina i bila strašno ljubomorna na moju sestru. 

Uvijek je bila bolja od mene i željela sam nešto njeno i DOBILA. Međutim, od tada se sve promijenilo. Moja sestra je postala moj idol. Vrlo brzo poslije tog mog LJUBAVNOG ČINA sa njenim vjerenikom ja sam upala u strašne zdravstvene probleme. Moji bubrezi su prosto otkazali i bila sam na rubu života. Tada je moja sestra bez imalo razmišljanja ponudila da mi da svoj bubreg.

sadguy

 Ubrzo smo se našle na operacijskom stolu i na sreću sve je dobro prošlo. Oporavile smo se i ja i ona, ali ja se nikako ne mogu oporaviti od onoga šta sam joj uradila. Kako vrijeme prolazi sve mi je teže da živim sa tom činjenicom, da je gledam u oči jednostavno neka muka i pritisak u grudima zbog svega hoće da me uguši. Razmišljala sam šta da uradim, kako da se izvučem iz ovoga svega, čak sam razmišljala i da sve priznam, ali nemam hrabrosti. 

Sve više razmišljam da se odselim u Ameriku ili Australiu, jednostavno možda će mi tako biti lakše. Jedna greška u životu, a cijeli život će me pratiti."

Ne propustite