SKANDAL U SRBIJI, VODITELJICA B92 OVAKO NAZVALA BERBERINA: Porodica male Monike u šoku!

Aktuelno
SKANDAL U SRBIJI, VODITELJICA B92 OVAKO NAZVALA BERBERINA: Porodica male Monike u šoku!
.

Olja Bećković se u poslednjoj emisiji "Utisak nedelje" na neprimjeren način našalila sa slučajem 12-godišnje Monike Karimanović i Malčanskim berberinom, pa je slučaj koji je okupirao javnost na njenoj listi utisaka nosio naziv "Berberi".

Naime, u nedjelju uveče jedan od prijedloga na njenoj listi utisaka nosio je naziv "Berberi".

lista-1000x0

Novinar Antidota Marko Matić ističe da je Bećkovića potpuno neprimjereno izjednačila urednike pojedinih dnevnih novina sa otmičarem 12-godišnje Monike.

- Neprimjerenim poređenjem, pa čak i izjednačavanjem urednika pojedinih dnevnih novina u Srbiji sa Malčanskim Berberinom, na najciničniji mogući način Olja Bećković je politički zloupotrebila i relativizovala zločin koji je on počinio. Ovim krajnje neprofesionalnim, gebelsovskim postupkom ona je još jednom potvrdila da je puki instrument u rukama Dragana Ðilasa i političke opcije koju on predvodi - ističe Matić.

berberin

Istovremeno, Matić smatra da se ovim potezom Bećkovićeva preporučila liderima opozicije.

- Očigledno je da se Bećkovićeva svojim šefovima sada već otvoreno nudi kao komesar nekog budućeg komiteta koji će odlučivati o tome ko je podoban, a ko ne u medijskom prostoru Srbije - navodi Matić.

(Alo.rs)

Ne propustite