Romantično Valentinovo provedite u hotelu Park 4* u Doboju uz opuštajuću wellness & spa relaksaciju!

Aktuelno
Romantično Valentinovo provedite u hotelu Park 4* u Doboju uz opuštajuću wellness & spa relaksaciju!
-

Hotel Park Doboj je moderan, poslovni hotel sa 4 zvjezdice, smješten u srcu Doboja, pored centralnog gradskog parka i predstavlja savršen izbor za goste koji posjećuju grad zbog posla i / ili odmora. 

8

Sa 106 moderno opremljenih soba (jednokrevetne i dvokrevetne), 3 junior, 2 superior i 1 predsjedničkog apartmana, hotel izlazi iz susreta za svakog gosta, bilo da je u pitanju odmor ili duži boravak. 

6
Najviši poslovni prostor od 655 m2 koji se sastoji od 5 multifunkcionalnih sala, pruža odličnu mogućnost organiziranja različitih vrsta događaja, konferencija, seminara, sastanaka. 

5

Dodatni sadržaji uključuju a la carte restoran, nacionalnu i internacionalnu kuhinju, bar za opuštanje, terasu sa prijatnim pogledom na park, kao i jedinstveni wellness sa unutrašnjim bazenom, saunom, parnim kupatilom, prostorijama za masažu i savremeno opremljenim fitness centrom.

4

 

Noćenje sa doručkom uz spa centar za dvije osobe + 2 antistres masaže u hotelu Park 4* platite samo 150 KM!

Ponudu pogledajte na   LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Ne propustite