SINOĆ ME TOLIKO UZBUDILA DA SAM ODMAH ODLETIO DO NJE, JOŠ KAD MI JE OPISALA KAKAV VEŠ IMA NA SEBI: Poludio sam, OVA NOĆ JE BILA ZA PAMĆENJE!

Kiosk
SINOĆ ME TOLIKO UZBUDILA DA SAM ODMAH ODLETIO DO NJE, JOŠ KAD MI JE OPISALA KAKAV VEŠ  IMA NA SEBI: Poludio sam, OVA NOĆ JE BILA ZA PAMĆENJE!
.

"Sinoć sam se dopisivao sa jednom djevojkom i slučajno se otvorila prilika za nešto više. Iskoristio sam je, ali dobio sam odgovor koji ni u ludilu nisam mogao da očekujem.
Tražnio sam detaljnije i dobio… Baš mi je pokazala ono što sam želio da znam??? Baš me zanima od kojeg materijala je njen donji veš… al treba gledati sa pozitivne strane, možda je ovo djevojka za oženiti… ko zna… Uglavnom vjerujem da ćete se nasmijati na ovo njenu poruku, meni i nije bilo baš smiješno obzirom da sam očekivao nešto drugo… DETALJNIJE

chat

BONUS: ISPOVIJEST

"Imam 16 godina. Majka me ostavila u bolnici nakon što me rodila i nikada me u naručje nije uzela. Mnogi mi govore da sam KOPILE, što na neki način i jesam. 

sad-man

Međutim moj otac iako je imao samo 17 godina kada sam ja rođen za razliku od moje mame nije bježao od mene, te je odlučio da me zadrži pored silnih pritisaka od porodice, rodbina pa i prijatelja.

sad-man

Govorili su mu da treba da me isto kao i moja majka ostavi i dadne u dom. Borio sa kao lav protiv svih i konačno kada je uspio, par dana prije mog četvrtog rođendana je doživio saobra.ćajnu nesreću i na mjestu ostao m*tav. 

sad-man

To je značilo za mene ono neizbježno, odma sutri dan očevi roditelji, moji djed i baka su me dali u dom i dugogodišnji trud mog oca je u jednoj sekundi propao.

Uslijedile su godine patnje, poniženja, bola, plača, da bih prije par dana “naletio” u gradu na mog djeda i moju baku koji su me dali u dom.

U trenutku su zanijemili kada su me vidjeli, kako kažu potpuno sam isti kao moj tata, njihov sin. Od tada me svakodnevno zovu, mole da se vratim i da živim kod njih, da im oprostim, jer u meni  vide ono što su prerano izgubili. 

sad-man

Stvarno ne znam da li treba da im oprostim, mnogo nepravde su mi nanijeli."

Ne propustite