Provedite najbolji odmor u luksuznom hotelu San Antonio i prepustite se uživanju u Podstrani!

Aktuelno
Provedite najbolji odmor u luksuznom hotelu San Antonio i prepustite se uživanju u Podstrani!
-

Podstrana je malo turističko mjesto nadomak Splita (8km) smješteno između rijeke Žrnovice i Mutograsa sa šljunčanim plažama.

2

Mjesto osim što je poznato po kulturnoj baštini, vinu i maslinama također je poznato i po bogatoj gastronomskoj ponudi i prelijepim plažama koje se protežu na 9km dugoj obali.

3

Brojni spomenici i arheološki nalazi svjedoče o burnoj prošlosti ovoga kraja. Ljubitelji historije od spomenika mogu posjetiti staro selo u cijelosti. Ljubitelji sporta i rekreacije u Podstrani mogu uživati u svim vodenim aktivnostima, odbojci na pijesku, malom nogometu, tenisu, i brojnim drugim aktivnostima.

7

Fantastična lokacija uz more, šum valova, romantični zalasci sunca, slasna hrana, s naglaskom na prirodne sastojke, moderno okruženje samo su neki od čimbenika koji će doprinijeti ugodnoj atmosferi.

12

Izaberite opciju između jednog i dva noćenja sa doručkom za dvije osobe u deluxe sobi sa pogledom na more u luksuznom hotelu San Antonio!

Ponudu pogledajte na   LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Ne propustite