'BRAT BLIZANAC' DŽENANA LONČAREVIĆA U ZVEZDAMA GRANDA: Ista kosa, odjeća, MARIJA I JELENA nisu mogle sebi doći, A KAD JE ZAPJEVAO...

Show
'BRAT BLIZANAC' DŽENANA LONČAREVIĆA U ZVEZDAMA GRANDA: Ista kosa, odjeća, MARIJA I JELENA nisu mogle sebi doći, A KAD JE ZAPJEVAO...
.

Ognjen Čvorović iz Vranja i u “Zvezdama Granda” predstavio se pjesmama “Tako lako” Dženana Lončarevića i “Petak na subotu” Željka Joksimovića. U podršci su mu bili otac i brat, koji su otkrili da je Ognjen već nastupao sa Dženanom i grupom “Kerber”.

befunky-collage-5
 

-On je wanna be Dženan – smatrala je Marija, dok Bekuta dodaje da nije dobro da se već na početku karijere upoređuje sa pjevačem kakav je Dženan. Ipak, pored pjevanja, Ognjen je iskopirao i stajling popularnog pjevača.

– Vezao se za odličnog pevača, šta mu fali? – kazao je Đorđe.

988bb7dd1efff9d9e7747ddbfad869c8f87aafbc

 To govori o mirnom momku, umjetnički ekscentričnom. To su detalji koji govore o malo avangardnijem umjetniku. Specifično ti je i prezime, ima neke magije u tebi– smatra Karleuša, ali se Šerifovićeva ne slaže.

– Ja bih mu dala panik, ispao bi kao iz voza – dodala je Marija Šerifović.Ipak, takmičar je na kraju odabrao Viki za mentora, koja je otkrila da je njegov tata njen školski drug iz Muzičke škole u Nišu.

1d24f6db2eaf482d9260e04b0cf98fd7c66bbb43-750x500

 Dojava, puštaj pare – vikala je Marija što je izazvalo salvu smijeha u studiju, a takmičar je aplauzom ispraćen sa scene.

Novi.ba/Express

Ne propustite