SEĆATE LI SE DRAGICE IZ VELIKOG BRATA? SVE JE NERVIRALA SVOJIM PONAŠANJEM: Smršala je 45 kilograma i potpuno se promijenila, KAD JE VIDITE NEĆE VAM BITI DOBRO!

Show
SEĆATE LI SE DRAGICE IZ VELIKOG BRATA?  SVE JE NERVIRALA SVOJIM PONAŠANJEM: Smršala je 45 kilograma i potpuno se promijenila, KAD JE VIDITE NEĆE VAM BITI DOBRO!
.

Vjerovatno se svi sjećate Dragice Janičić, Crnogorke koja je često imala izlive emocija i svađala se sa ostalim učesnicima u "Velikom bratu".

Ona sada živi potpuno drugačijim životom i bavi se hortikulturom. U međuvremenu se oprobala i kao pisac mada je sada tome manje posvećena.

- Bavim se hortikultrom iliti cvećarastvom, ponekad i izradom garderobe ručnom. Nemam neko klasično zanimanje. Recimo bavim se kreativnim honorarnim radom i od tog živim- napominje Dragica.

dragicaaa

Donijela je drastičnu odluku i smršala čak 46 kilograma. Kaže da ne prati televiziju i štampu, oko svega se informiše na internetu, a rijaliti programi je ne zanimaju.

- Po meni jedini rijaliti koji je prosto nemoguće nadmašiti je veliki brat jer to je rijaliti koji je vrlo kvalitetno odrađen eksperiment sa akcentom na psihološkom stanju učesnika i nerijetko se može pomoći istima da odrastu, sazre, postanu tolerantniji i kvalitetniji ljudi- dodala je Dragica.


 

Ne propustite