JELENA KARLEUŠA NA BOŽIĆ SAZNALA VIJESTI O DUŠKU TOŠIĆU: Napušta KINU, EVO GDJE IDE, STIGLA VIJEST MJESECA!

Sport
JELENA KARLEUŠA NA BOŽIĆ SAZNALA VIJESTI O DUŠKU TOŠIĆU: Napušta KINU, EVO GDJE IDE, STIGLA VIJEST MJESECA!
-

Bivši as Crvene zvezde, Bešiktaša, Portsmuta, Verdera i Betisa Duško Tošić je dogovorio sve uslove sa Antalijom o kojoj se skorije pisalo kao Tošićevoj narednoj destinaciji.

Turski mediji javljaju da će transfer u Antaliju biti ozvaničen narednih dana, te da je iskusni defanzivac bio prva meta po dolasku trenera Tamera Tune.

1979207-tosic-ff

Duško je prethodnih godinu i po dana proveo u Gvangžuu gde je sarađivao sa doskorašnjim trenerom Draganom Stojkovićem Piksijem.

Tošić je u Kinu otišao iz Bešiktaša na leto 2018. godine. Podsetimo, za Crvenu zvezdu je igrao od 2011. do 2012. godine.

121982-tosic-iff

Afirmisao se u OFK Beogradu još početkom prve decenije 21. vijeka, a do sada ima dve titule turskog prvaka i po jedan Kup Njemačke, Francuske i Srbije.

Podsjećamo, Informer je prije dvije godine pisao kako je Jelena Karleuša od supruga, fudbalera Duška Stošića na poklon dobila stan od 2.5 miliona evra u elitnom dijelu Istanbula.

jelenaaa

Foto: Mondo.rs

Luksuzna nekretnina se nalazi u "Zorlu centru" koji je izgrađen 2013. godine i gde je cijena najjeftinijeg kvadrata 10 hiljada evra.
 

Ne propustite