OGNJEN VRANJEŠ DOBIO NOVE VIJESTI Sada je i definitivno jasno da li se vraća u stari tabor! ŠTA ĆE NAVIJAČI REĆI NA OVO?!

Fudbal
OGNJEN VRANJEŠ DOBIO NOVE VIJESTI Sada je i definitivno jasno da li se vraća u stari tabor! ŠTA ĆE NAVIJAČI REĆI NA OVO?!
,

Prema pisanju belgijskih medija, nekadašnji bh. reprezentativac Ognjen Vranješ dobio je odobrenje da napusti Anderlecht. On se nalazi na listi do 24 igrača koji mogu napustiti klub uz propisano obeštećenje.

Vranješ je trenutno na posudbi u grčkom AEK-u, a, kako tvrde Belgijanci, Anderlecht se nada da će upravo AEK otkupiti Vranješov ugovor.

vranjes

Novi selektor naše reprezentacije Dušan Bajević obavio je razgovor s prvotimcem atinskog AEK-a Ognjenom Vranješom, koji zbog svojih „egzibicija“ van terena nije konkurirao za kvalifikacione utakmice Eura 2020. 

Kako nezvanično saznajemo, Vranješ je bio spreman da se i ranije vrati pod zastavu domovine, a nakon što je danas na svom Facebook profilu objavio tri slike u dresu našeg državnog tima, dvije pojedinačne i jednu grupnu, u fudbalskim kuloarima je odmah krenula priča da je postignut konačni dogovor.

vranjes

– Nažalost, zbog gluposti je isključen iz tima, rekao je nedavno za "Avaz" naš as iz Juventusa Miralem Pjanić oko „slučaja Vranješ“, te dodao:

- Zbog neke vanjske stvari. Krivo mi je zbog toga. Bio je odličan, mnogo je doprinosio reprezentaciji. Privatno je, također, dobar momak – prokomentirao je Pjanić.

vranjesig

"Zmajevi" će, podsjetimo, 26. marta u Zenici odigrati polufinalnu utakmicu plaj-ofa Lige nacija, odnosno baraža za Euro 2020, protiv Sjeverne Irske. 

Pobjednik iz tog duela ide na boljeg iz duela Republika Irska – Slovačka. Ako to bude naš državni tim, i finalni meč baraža bit će odigran u Zenici.

Ne propustite